GhostCrew'i Gönülden Tebrik Ederim.[Veled Vol 1]

Selamun Aleyküm Beyler Bugün Birkaç Veled Diyelim Daha Doğrusu Başkasının Bilgisayarına Girip Beni İfşaladıklarını Sanan Kişileri Taktim Etmek İsterim. --Salaklar'dan Bir Kaçı...

Selamun Aleyküm Beyler Bugün Birkaç Veled Diyelim Daha Doğrusu Başkasının Bilgisayarına Girip Beni İfşaladıklarını Sanan Kişileri Taktim Etmek İsterim.

--Salaklar'dan Bir Kaçı Yazıyorum İlk Baştakine Engel Atıyor-- :D
https://www.facebook.com/pyrzking
https://www.facebook.com/profile.php?id=100016915443392
https://www.facebook.com/By.WalkerD?fref=ufi

Aklı Sıra Küçük Beyinleri İle Beni İfşaladıklarını Sanan Veledler Profil Resmine Sözde Benim İfşa Fotomu Koyduklarını Belirtenler GhostCrew'den Muhterem Midir Nedir Birisinin Bilgisayarına Rat Attığını İddaa Etmiş ve 2 Hafta İzlediklerini İddaa Etmiş Ben Sonra Dan Farketmişim Ve İso İndirmişim İnternetten Facebook Hesabıma'da 2,3 Defa Giriş Yapmış Sözde Tüm Bilgiler Onda Olduğundan Dolayı Ses Çıkartamıyormuşum #TURKCREW.İnfo'yu Dağıtan Birisi Olduğunu Söylüyor @@h4Dayı 'da Sanalı bunların yüzünden Bırakmış Hüseyin + Oktay Bunlara Dahil Linklerini Verdiğim Facelerdeki Profil Resimlerine Sözde Benim İfşamı Koyup Adımında Talip Olduğunu Beyan Eden Arkadaşlar Bunlar Adıma Site Açıp İndex Attılar Adıma Bu Zaman'a Kadar Site Açmadığım Halde Site Açıp Sözde Scorpiol'u Hacklediklerini Sanan Arkadaşlar Ne Diyeceğimi Bilemiyorum Yani İfşaladıklarını Sanın Siz Gene Aferim Az Ötede Oynayın Bir Videolarında Daha Benim ile Sorunları Olmadıklarını Ama Sevmediklerini Dile Getirmişlerdi Bir Laf Vardır Fazla Gurur Durur Durur Göte Vurur Sorun Yok Diyelim Aklınca İfşalamaya Çalışma Amacı Nedir Yani Kuyruk Acısı Var Galiba Yıllardır Diyelim Sözde Şimdi O Fotoları Dağıtabilirsiniz İstediğiniz Kadar

Dağıtanlar'dan Birisi'de #RuTHLeSs miş Bende Ses Kaydı'da Mevcut Onların Sizlere Daha İyi Sanş Dilerim.Veledliği Diz Boyuna Kadar Geldi Sayenizde;)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kardeşim boşver bunları.
Ayyıldız da bunlar da çoluk çocuk
şuna üzülüyorum ki bunlara verilen internete yazık.
bunların eline kim klavye vermişse aq. adamı çıldırtıyorlar be.

Hack mi , bilirler bunlar. Onlar hack görmemişler. Bu çocuklar kendilerini sanal ortam'da 17 yaşındayım diye gösterirler. Gerçek yaşları Maximium; 11 - 12. İnsan madem 17 yaşında , olgun davranmalı yanii. Yaşı küçük olduğunu belli ediyorlar bunlar. Gülüyorum bu çocuklara hakikaten sonra ifşası çıkıyor. Yazık :D

Kardeşim boşver bunları.
Ayyıldız da bunlar da çoluk çocuk
şuna üzülüyorum ki bunlara verilen internete yazık.
bunların eline kim klavye vermişse aq. adamı çıldırtıyorlar be.
Sevinsinler Bari Paşam Ne Diyelim Adımı Kirletmeye Çalışıyorlar Aklı Sıra Sevinsinler Bakalım Herkez'e Foto Dağıtmışlar Sözde Benmişim Millet'e Kapak Fotosu Yaptırtmışlar Birde Benim Olmadığımı Bilenler Var Onlar'da Ses Çıkartmıyor Nedense

Kardeş, bunlar daha çook sallar. H4XOR'un neden ayrıldığını biliyor bir kaçımız. TurkCrew.İnfo'da Hurk4N Askere gitti diye dağıldı. Bu neyin davası ? Bu gibi itlere shell verdik diye üstümüze çıkacaklar aq

18446984_118169352090246_6421212922632945071_n.jpg

niye koymuslar bunu anlamadım

Soyadimin dogan olduğunu öğrenmiş 2 haftada bir bu baban bu annen diyip soy adi dogan olan insanlar atıyor ifsalarim seni diyor 2015 te abi diyip yabimda takilmaya çalışıyordu aonra bana hirladi bunuda umutuda defalarca siktik bas engeli muhattap olma havlar havlar ama ısırmaz asla

Soyadimin dogan olduğunu öğrenmiş 2 haftada bir bu baban bu annen diyip soy adi dogan olan insanlar atıyor ifsalarim seni diyor 2015 te abi diyip yabimda takilmaya çalışıyordu aonra bana hirladi bunuda umutuda defalarca siktik bas engeli muhattap olma havlar havlar ama ısırmaz asla
Face Resimlerine Bu foto'yu koymuşlar Birde Bu Ünlüyü bilene Para Verecez Falan Yazmışlar Gülüp Geçiyorum Bunlara

Biraz olaya yabancıyım sadece basın yönüyle bakıyorum da :) turkcrew'dede üyeydim güzel maklar paylaşıolardı sunucu için vs. herneyse sadede gelince olaya,
http://www.zone-h.org/archive/notifier=turkcrew.info?zh=1 bu tc grubunun zone-h'ı
http://www.zone-h.org/archive/notifier=ghostcrew.org buda dediniz sitenin zone-h'ı

karşılaştırınca :d sikimsonik bir grubun sanalda hack kültürünü etkilemiş grubu dağıtabileceğini sanmıyorum ayrıca zaten hürk4n (sercan) askere gitti diye dağıttılar zaten web.archive kayıtlarına bakarsanız 2 - 3 ay önceden geyikler döndürmüşler :D yani göz var nizam var diyip geçiyoruz beyler,ayrıca tc'den hala bu sitede takınan varsa skype vereyim eklesn beni.

Onlara söylesene forumlarını bi açsınlar eskiden olduğu gibi ezip geçelim yine. Sen siktir et böyle insanları sanala her türlü boku bulaştırıp içine edenler bu şekilde hareket eden zihniyetlerdir. Bunları dikkate alıp buraya bu yazıyı yazman bile benim gözümde hatadır. sneaky:

Onlara söylesene forumlarını bi açsınlar eskiden olduğu gibi ezip geçelim yine. Sen siktir et böyle insanları sanala her türlü boku bulaştırıp içine edenler bu şekilde hareket eden zihniyetlerdir. Bunları dikkate alıp buraya bu yazıyı yazman bile benim gözümde hatadır. sneaky:

Bizde Hata Olmaz Olmuşsa Bile Yanlışlıkla Olmuştur... ;)

bu benim facebook anasayfamda neden göründü ve bu muhteremin sesi çok güzel amk konuşcağım bi yer varmı bunla bunu bir sikmek istiyorum

Ufak bir açıklama yapayım öncelikle Selamun Aleykum kimse bizi dağıtmadı dağıtamaz. Biz Hurk4n kardeşimiz askere gittiği için kapattık siteyi ve sanaldan çekildik. Şu an hurk4n kardeşim TSK'da rütbeli bir personel olarak devam ediyor hâlâ görüşüyoruz kardeşimle ben Kuzey Irakta görev yapıyorum. Yani tutupta bu veletlerin sözlerine aldırış etmeyiniz güzel kardeşlerim. Sağlıcakla kalın.

Ufak bir açıklama yapayım öncelikle Selamun Aleykum kimse bizi dağıtmadı dağıtamaz. Biz Hurk4n kardeşimiz askere gittiği için kapattık siteyi ve sanaldan çekildik. Şu an hurk4n kardeşim TSK'da rütbeli bir personel olarak devam ediyor hâlâ görüşüyoruz kardeşimle ben Kuzey Irakta görev yapıyorum. Yani tutupta bu veletlerin sözlerine aldırış etmeyiniz güzel kardeşlerim. Sağlıcakla kalın.

Sizin gibi efsasne daha gelmedi be TC 3<

132,435Konular
3,280,914Mesajlar
317,566Kullanıcılar
sixpunchersSon Üye
Üst Alt