Google Play satın alma bugu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Öncelikle satın alma bölümüne gelin ve kredi kartı bilgilerinizi eksiksiz girin.

Merak etmeyin, para çekmeyecek :p

Şimdi, istediğinizi satın alıyorsunuz oyundan ve ardından direk pc'e uçuyorsunuz.

https://play.google.com/store linkine giriyorsunuz ve oradan hesabım diyorsunuz.

Oradan "Sipariş Geçmişi" bölümünü gördünüz. Aşağıda. Oradan onu seçip "bunu yanlışlıkla yaptım" seçeneğini işaretliyorsunuz. Daha sonra google'dan bir mail geliyor. Talebiniz alındı teşekkürler falan diye. Fatura iptal fakat oyunla arasındaki bağlantı çok farklı. Oyun ondan bağımsız olduğu için hala satın alınmış gözüküyor bu nedenle orada kullanabiliyorsunuz.

Güle güle kullanın :)

Rating - 0%
Kıymetli dostum hiç önemli değil parası ben kaç gündür kalp krizi geçirecektir sıkıntıdan şu Nalet olası oyun yüzünden gerçi bunda anne baba olarak bizim hatamız çok biz çocuklar oyalansin diye verdik önüne tableti sonuç tablete bağımlı bir çocuk büyüttük hatası günahı tamamen bizim.

Şimdi sana sormak istediğim bu oyunu satın alabiliyor uyum ne kadar olduğunu görebiliyor uyum plan storeden

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Kıymetli dostum hiç önemli değil parası ben kaç gündür kalp krizi geçirecektir sıkıntıdan şu Nalet olası oyun yüzünden gerçi bunda anne baba olarak bizim hatamız çok biz çocuklar oyalansin diye verdik önüne tableti sonuç tablete bağımlı bir çocuk büyüttük hatası günahı tamamen bizim.

Şimdi sana sormak istediğim bu oyunu satın alabiliyor uyum ne kadar olduğunu görebiliyor uyum plan storeden

O oyun zaten ücretsiz, oyunun içindekileri satın almanız için yukarıdaki taktiği denerseniz bedava şekilde hepsini alabilirsiniz.

Rating - 95.8%

Aynısı bende var , tableti alamıyoz elinden.

Rating - 0%
Şimdi arkadaşlar ben bu oyunu play storeden yükledim zaten altında ücretsiz yazıyor satın alma işlemini oyunun içine ı girip yapıcam.

Rating - 0%
Arkadaşlar oyunun içinde baktım satın alınacak çok şey çıkıyor anlamadım hangisi lazım açmak için araçları

Team viever yükledim 121394504 idiniz yazıyor team viever Quick support yükledim

Rating - 0%
Oyunun içinde kırmızı paralar var 99 dolar diyor bilmiyorum onlar açıyormu arabaları bir yardımcı olsanız çok sevinirim.

Rating - 0%
Oyunun içinde kırmızı paralar var 99 dolar diyor bilmiyorum onlar açıyormu arabaları bir yardımcı olsanız çok sevinirim.
Hocam Benim Dedimlerimi Yaparsanız Olumlu Sonuç Alırsınız Googlede Lucky Patcher apk diye aratın dosyayı indirin kurun teliniz rootlu olmasi lazim neyse programa girin hile yapılacak dosyayı seçip basılı tutun satın alma yamasina basın dolduğu zaman oyuna giriş yapın satın ala bastığınızda luck patcher gelecek evet tıklayın ücretsiz alacak iyi günler.

D

deleted

Eğer olmazsa yani istediğiniz gibi sonuç almazsanız Google ya Dr Driver 2 cracked apk yazın kontrol edin bir apklero

Rating - 0%
Zaten apk dediğimiz şeyin her türlü ücretsiz versiyonunu bulabiliyoruz ne gerek var :p

N

Nobody

Kanka diyelim coc da veya başka oyunda oyun içi para alıyoruz sonra iptal ettirince para geri geliyor oyundaki parada bizde kalıyor doğrumu anlamışım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,557Konular
3,269,174Mesajlar
315,409Kullanıcılar
Elis.Son Üye
Üst Alt