@Güneyx Adlı Üyeden Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Güney 

I have no limitations.
Rating - 94.1%
@SkullZ Ben neyrondan methodu satın aldığım gün bunu denedim baktım vpnler sürekli spam atıyor vede bana bir vpn sunulmuyor satıcı tarafından güzel bir vpn bul cevabı alıyorum Neyse konumuz bu değil gerçi bunuda göz önünde bulundurmak gerekiyor ben neyrona yazıyorum çalışmıyor iade geç diye geçmem diyor vede geçmiyor hiç umursamadan buraya gelip şikayet konusu açıyorum olayı açıklıyorum diyorumki ben bundan method aldım bana bir vpn sunmadı vede her vpn bu methodda geçen ülkeye spam atıyor bu konunun üstüne gelip benim konuma vpn sağlanmadı diye şkayet konusu açılmaz konu kilit diyorlar vede bunu yapan mectruy bende bunun üzerine aynı gün gidip methodun satış yapıyorum bu durumda kimse gelipte bana şikayet konusu açamaz kimsenin öyle bir hakkı yok benim bu konudaki düşüncem bunlar methoda çalışıyor diyor ise ben satıncada çalışıyordur burda kimse gelipte çalışmıyor iade geçiceksin diyemez çünkü aynı konuda bana geçilmedi diyeceklerim bu kadardır.

Rating - 100%
senin düştüğün durumla benim düştüğüm durumun alaksı yok method çalışmıyor iade geçeceğim diyerek iade geçmiyorsun konuyu farklı yerlere saptırıyorsun neyse adminler kararı versin

Güney 

I have no limitations.
Rating - 94.1%
senin düştüğün durumla benim düştüğüm durumun alaksı yok method çalışmıyor iade geçeceğim diyerek iade geçmiyorsun konuyu farklı yerlere saptırıyorsun neyse adminler kararı versin
Senin düştüğün durumla benim düştüğüm durum aynı ben ban yer otururum umrumda falan değil nasıl olsa adalet olmayan biyerdeyiz burda sadece adaleti olan skullz var gerisi boş beşik

Güney 

I have no limitations.
Rating - 94.1%
Senin düştüğün durumla benim düştüğüm durum aynı ben ban yer otururum umrumda falan değil nasıl olsa adalet olmayan biyerdeyiz burda sadece adaleti olan skullz var gerisi boş beşik Ben konu açtığım zaman umursanmıyor vede göz ardı ediliyor bende gider o methodu satarım hemde konu kilit yedikten sonra hemen sattım madem çalışıyordu 1-2saatte o method fix yemez sen sana göre haklısın ben bana göre haklıyım he lafım sana değil ama birinin götünü yalıyorsan bu forumda hakkı hukuku kimse bilmez

Elessya

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
ufff şikayet konusunun taslağını yazma şekline bak be hayran kaldım keşke herkes senin gibi şikayet açsada daha hızlı çözüme kavuşsa.

Rating - 95.8%
Güneyx iade vaadi verdiğin anda suçlu olduğunu kabul etmişsin, konuyu da neyron meyron diyerek saga sola saptırma niyetindesin, 85 tl vermemek için spy dan bam yemeyi göze aldıysan zaten yapılacak tek şey var.

Mağdura ödeme yapılıncaya kadar banlisin.

Not: methodlar bilac kişiye yayilinca elbet ordan burdan fix yiyecek, her an fix yiyecek bir ürüne iade garantisi vermekte sizlerin akılsızlıgi

Neyron 

Kahbelere inat zirvedeyiz
Rating - 83.3%
Arkadaş resmen benim adımı kullanarak tokat atmış @SkullZ kb da ben 80 kuruşa olan birayı içtiğim için bakamıyordum ahaha
Olay şöyle adam benden merhodu aldı method vuruyordu çatır çatır da çalışıyordu,sonra arkadaş VPN bulamadığı için benim üzerime geldi benden VPN almaya çalıştı ve şikayet konusu açtı konudan birşey elde edemeyeceğini görünce merhodu pub etti geçen baktım spy TG grubunda 2-3 kişi atmıştı hatta normal olarak methodun boku çıktı vurmaya başladı, arkadaş da benim ismimi kullanarak para tokatlıyor,benim bir suçum yok ortada+kaç kere dedik esc kullanın,onu geçtim TG adresim belli ordan yazıp benden teyit alaydın bari,ama yine de olayda benim ismim geçtiği için arkadaşın telafisini ben yapacağım bana telegram neyron13 adresinden yaz ve papara at yarın sana paranı geçerim,bir dahaki sefere benden teyit almadan adım geçen ticarete girme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,512Konular
3,268,859Mesajlar
315,316Kullanıcılar
KsjdhsjsjSon Üye
Üst Alt