bu ne alaka kanka şimdi
bu ne alaka kanka şimdi
ha pardon evet mesajları silmem ona özel değil anlatmak istediğin oysa
sanki admin yoruma bak "ona göre yorum yapalım" LSMSKSMSOMELDÖEELDMELMEKEMDLELkanka iade geçmediğinin kanıtlarını da ekler misin ona göre yorum yapalım ?
sorun bunu anlamaman zatenhocam burada neyronluk ne var anlamıyorum gerçekten
suanlık değil ahahah kanka cocuk chate konuyu yorumlayın yazmıstı ona cevap olarak yazdım rahat olsanki admin yoruma bak "ona göre yorum yapalım" LSMSKSMSOMELDÖEELDMELMEKEMDLEL
sakaydi kasma
suanlık değil ahahah kanka cocuk chate konuyu yorumlayın yazmıstı ona cevap olarak yazdım rahat ol
Senin düştüğün durumla benim düştüğüm durum aynı ben ban yer otururum umrumda falan değil nasıl olsa adalet olmayan biyerdeyiz burda sadece adaleti olan skullz var gerisi boş beşiksenin düştüğün durumla benim düştüğüm durumun alaksı yok method çalışmıyor iade geçeceğim diyerek iade geçmiyorsun konuyu farklı yerlere saptırıyorsun neyse adminler kararı versin
Senin düştüğün durumla benim düştüğüm durum aynı ben ban yer otururum umrumda falan değil nasıl olsa adalet olmayan biyerdeyiz burda sadece adaleti olan skullz var gerisi boş beşik Ben konu açtığım zaman umursanmıyor vede göz ardı ediliyor bende gider o methodu satarım hemde konu kilit yedikten sonra hemen sattım madem çalışıyordu 1-2saatte o method fix yemez sen sana göre haklısın ben bana göre haklıyım he lafım sana değil ama birinin götünü yalıyorsan bu forumda hakkı hukuku kimse bilmezsenin düştüğün durumla benim düştüğüm durumun alaksı yok method çalışmıyor iade geçeceğim diyerek iade geçmiyorsun konuyu farklı yerlere saptırıyorsun neyse adminler kararı versin
spoz00Güney hadi TG sal ya open lazim
İNŞALLAH KAVUŞUR BEKLİYORUZufff şikayet konusunun taslağını yazma şekline bak be hayran kaldım keşke herkes senin gibi şikayet açsada daha hızlı çözüme kavuşsa.
Amin kardeşimİNŞALLAH KAVUŞUR BEKLİYORUZ