Konu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı...
bklmKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
564514Konu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
JKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
BklmKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
++++Konu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
Konu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
bakalım bakalımKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
bakımKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
kskskxkxKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
bklmKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
++Konu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
Konu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
baklm
.Konu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
hmmmKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
asdasdasdKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
eywKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
brawoKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar