Ben hackerlığa nasıl başlayabilirim dm basmayı wp basmayı site kurmayı vs. Şeyleri biliyorum ama daha derinlere inmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim spyhackerz ailesi.
lamerdir benim içininstayla uğraşan adamdan hacker olmaz
Kardeşim bak şimdi hemen bi tane nick aliyosun sıkım sonik bir sey daha sonra hemen .cf domain alip beleş hostinge bağlayıp hemen mail basmaya dm basmaya başlıyorsun vurdugun hesaplardan ss alip çıkıyorsun daha sonra storyde ego siken yazıp paylaşıyorsun artık heykirsınBen hackerlığa nasıl başlayabilirim dm basmayı wp basmayı site kurmayı vs. Şeyleri biliyorum ama daha derinlere inmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim spyhackerz ailesi.
Hayır storye bana lamer demiştiniz orosp' çocukları yazıcakKardeşim bak şimdi hemen bi tane nick aliyosun sıkım sonik bir sey daha sonra hemen .cf domain alip beleş hostinge bağlayıp hemen mail basmaya dm basmaya başlıyorsun vurdugun hesaplardan ss alip çıkıyorsun daha sonra storyde ego siken yazıp paylaşıyorsun artık heykirsın
2 story çok büyük hekir ben anonymous filan hackledim kimse duramaz karşımda.Hayır storye bana lamer demiştiniz orosp' çocukları yazıcak
adam dalga geçmeyin dedi dalga geçmeyin yazmasaydı başlıkta adam gibi anlatıcaktım
Biraz daha açık anlatır mısın adım adımKardeşim bak şimdi hemen bi tane nick aliyosun sıkım sonik bir sey daha sonra hemen .cf domain alip beleş hostinge bağlayıp hemen mail basmaya dm basmaya başlıyorsun vurdugun hesaplardan ss alip çıkıyorsun daha sonra storyde ego siken yazıp paylaşıyorsun artık heykirsın
okHarbi Yorumlar Çok Boş Hayatta Bi Siki Becermeyen Burda Kendini Havalı Sanıp Dalga Geçiyor Bazılarına Kolpa Diyip Chatte Sc Dilenen Bile Var Dalga Geçenlerde![]()
Anca Ok Dersin
Seni görelim reis anlat adama bu arada türkçe siktin atın kardeşim.Anca Ok Dersin![]()
Cevap gelmedi.Anca Ok Dersin![]()
sc dilenmemek için konularıma bakmalısınızHarbi Yorumlar Çok Boş Hayatta Bi Siki Becermeyen Burda Kendini Havalı Sanıp Dalga Geçiyor Bazılarına Kolpa Diyip Chatte Sc Dilenen Bile Var Dalga Geçenlerde![]()
Bildirdiğin için teşekkürlerinstayla uğraşan adamdan hacker olmaz
Buyur
çokmu komik?fşdşfkşsfkşsfsd
Baya komik size adam gibi soru sormayada gelmiyor helal olsun2 story çok büyük hekir ben anonymous filan hackledim kimse duramaz karşımda.
Kardeşim bak şimdi hemen bi tane nick aliyosun sıkım sonik bir sey daha sonra hemen .cf domain alip beleş hostinge bağlayıp hemen mail basmaya dm basmaya başlıyorsun vurdugun hesaplardan ss alip çıkıyorsun daha sonra storyde ego siken yazıp paylaşıyorsun artık heykirsın
Çok komiksin ciddenHayır storye bana lamer demiştiniz orosp' çocukları yazıcak
salakmisin cocuk sen burasi ne icin acildi ?Burada konu açacağına google dan araştır
Forumdan konulara bakabilir sonuçta? Senin gibi aptallar zaten böyle konu açar çok da takmamak lazım.salakmisin cocuk sen burasi ne icin acildi ?