Hackerlığa nasil başlayabilirim ? Lütfen dalga geçmeyin

Ben hackerlığa nasıl başlayabilirim dm basmayı wp basmayı site kurmayı vs. Şeyleri biliyorum ama daha derinlere inmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim spyhackerz ailesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hackerlığa nasıl başlayabilirim dm basmayı wp basmayı site kurmayı vs. Şeyleri biliyorum ama daha derinlere inmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim spyhackerz ailesi.
Kardeşim bak şimdi hemen bi tane nick aliyosun sıkım sonik bir sey daha sonra hemen .cf domain alip beleş hostinge bağlayıp hemen mail basmaya dm basmaya başlıyorsun vurdugun hesaplardan ss alip çıkıyorsun daha sonra storyde ego siken yazıp paylaşıyorsun artık heykirsın

adam dalga geçmeyin dedi dalga geçmeyin yazmasaydı başlıkta adam gibi anlatıcaktım
Kardeşim bak şimdi hemen bi tane nick aliyosun sıkım sonik bir sey daha sonra hemen .cf domain alip beleş hostinge bağlayıp hemen mail basmaya dm basmaya başlıyorsun vurdugun hesaplardan ss alip çıkıyorsun daha sonra storyde ego siken yazıp paylaşıyorsun artık heykirsın
Biraz daha açık anlatır mısın adım adım

Harbi Yorumlar Çok Boş Hayatta Bi Siki Becermeyen Burda Kendini Havalı Sanıp Dalga Geçiyor Bazılarına Kolpa Diyip Chatte Sc Dilenen Bile Var Dalga Geçenlerde hiyarlandin:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,836Konular
3,271,849Mesajlar
316,343Kullanıcılar
kdr338Son Üye
Üst Alt