Hackten Dava Yemek

2 gün evvel bir kız ben ile bir arkadaşıma hakaret ederek konuşmaya girdi, öyle yapınca biz de buna hakaret ettik. Daha sonra bizi bir tanıdığına şikayet etmek ile tehdit etti...

2 gün evvel bir kız ben ile bir arkadaşıma hakaret ederek konuşmaya girdi, öyle yapınca biz de buna hakaret ettik. Daha sonra bizi bir tanıdığına şikayet etmek ile tehdit etti '' kime ediyorsan et '' dedik. Bugün de hackledik kızın hesaplarını. Yeni hesap açıp diyor ki '' sizi barosu olan abime şikayet ettim , 3 gün sonra görüşürüz '' sizce başımıza bir şey gelir mi?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ve kızın profiline girdim gezindim biraz. Siyasetçilere falan ağır küfürler dolu. Biz de tutup bunu bildirelim mi sizce, ateşe ateş mi yoksa biz bir şey yapmayalım mı? Baya silivriden bir köşe kazanacak bir profili var.

vpn kullanmadığınız sürece taraklara yan basarsınız. Bir iş yaparken düşünün. Evet şikayet ederse hakkında işlem yapılır, tabiki kızın dedikleri gerçekse, bence hesaplarını iade edin.

ateşe ateş taktiği çoğu zaman olayı kapatan taktiktir.ama eğer karşı tarafı eksik yönünden iyi vuramazsan hakaretten ve özel hayatı ihlalden sağlam yağlı kazıklara oturturlar kardeşim. yaş kaç bilmiyorum ama yaşın küçükse bir şey olmaz, sen yine de hazırlıklı ol.

vpn kullanmadığınız sürece taraklara yan basarsınız. Bir iş yaparken düşünün. Evet şikayet ederse hakkında işlem yapılır, tabiki kızın dedikleri gerçekse, bence hesaplarını iade edin.
Hesaplarda sıkıntı yok, bir tanesini aldı kullanıyor zaten. Çok dava ediliyordum eskiden başıma bir kere bir şey gelmişt, o da siyasi olaydı. Bence olmaz bir şey ama merak ettim yine de. VPN kullandık, ama kendi hesaplarımızı biliyor kız. Kendi ismimizle kullanmıyoruz hesapları ama yine de biliyor. Dondururuz belki onları, işe yarayacaksa.

ateşe ateş taktiği çoğu zaman olayı kapatan taktiktir.ama eğer karşı tarafı eksik yönünden iyi vuramazsan hakaretten ve özel hayatı ihlalden sağlam yağlı kazıklara oturturlar kardeşim. yaş kaç bilmiyorum ama yaşın küçükse bir şey olmaz, sen yine de hazırlıklı ol.

Direkt kızın profilinde yöneticilere falan küfürler var. Sence egm'ye bildirelim mi kalsın mı yani?

Kardeşim facebook egm ile kesinlikle hakaret olaylarında ip adresi veya mac adresi paylaşmıyor. Lakin kişi sizi direk hedef gösterip bu yaptı deyip sizde suçu kabul ederseniz ancak ozaman sıkıntıya girersiniz. Fake hesap ise sizin asıl kimliğinizi bilmiyorsa yürüdüğünüz yolda devam edebilirsiniz. Değil baro cumhurureis gelse facebooktan bilgi alamaz.

Vpnler log tutuyor bakınız : Börteçine siber tim ( kapandı diye rahat yazıyorum gerçi siteleride yoktu zaten) özel vpnler kullanıyordu ama yakalandırlar sadece süreyi uzatırsın vpn ile ve facebook zaten direk veriyor ipyi Temiz don atlet getiren birini bul sen şimdiden

Vpnler log tutuyor bakınız : Börteçine siber tim ( kapandı diye rahat yazıyorum gerçi siteleride yoktu zaten) özel vpnler kullanıyordu ama yakalandırlar sadece süreyi uzatırsın vpn ile ve facebook zaten direk veriyor ipyi Temiz don atlet getiren birini bul sen şimdiden
Siyasi parti liderlerine yapılan siber saldırılarda bile çözüm bulamıyorlar kardeşim benim başıma iki kez geldi alnımızın akı ile çıktık hiçbir şekilde paylaşmıyorlar. Egmden birine sorarsanız direk bulabiliyoruz der ama alakası yok

Benim gözlemlediğim, bir kere siyasi partilerle ilgili bir saldırı yapmıştık orada bulmuşlardı bizi. Onun dışında hiç bulamadılar, çok şey yapmıştık. BST'yi de yakından bilirim.

Fake hesaptan milletvekili adayını işletiyordum küfür etti bende ondan sonra etmistim sonra yediremedi işletilmeyi savcilikta gorusuruz 3 gün sonra tebligat gelir dedi bende dedim küfür ettin bende seni dava ederim ondan sonra dedi tamam dava falan yok :D

Fake hesaptan milletvekili adayını işletiyordum küfür etti bende ondan sonra etmistim sonra yediremedi işletilmeyi savcilikta gorusuruz 3 gün sonra tebligat gelir dedi bende dedim küfür ettin bende seni dava ederim ondan sonra dedi tamam dava falan yok :D
Benim Türkçülükten kafayı yediğim dönemler, hdpli milletvekillerini Bluestacks ile açtığımız wp gruplarına alıp küfür falan ederdik. Ne günlerdi aq.

132,440Konular
3,281,014Mesajlar
317,579Kullanıcılar
tigoni9639Son Üye
Üst Alt