-
KanNA
TOKATÇI
Ne diyon ?adamla konuşuyorum burdaLAN KALK SİKTİR GİT KONUDAN AMINAKOYDUGUMUN EVLADI BİR SİK BİLMİYORSUN KONU HAKKINDA BİR FİKRİN YOK APTAL APTAL REKLAMLAR YAPIP DURUYORSUN
Ne diyon ?adamla konuşuyorum burdaLAN KALK SİKTİR GİT KONUDAN AMINAKOYDUGUMUN EVLADI BİR SİK BİLMİYORSUN KONU HAKKINDA BİR FİKRİN YOK APTAL APTAL REKLAMLAR YAPIP DURUYORSUN
Bunların ne ban aldığını söyle bana hadiTeşekkürler dostum. @Valeriax chat huzurunu ciddi şekilde bozmak ve kargaşa çıkarmaktan 2 gün ban yedin. Diğerleri de biliyor zaten.
Chat arşivini kontrol edip banları yeniden değerlendireceğim.Ben küfretmedigim halde chat bani yedim ?
Ailevi küfürden 3 saat ban yedi hepsi.Bunların ne ban aldığını söyle bana hadi
TamamdirChat arşivini kontrol edip banları yeniden değerlendireceğim.
Ben küfür etmedim diğerleride bozdu git iyi bak chateChat arşivini kontrol edip banları yeniden değerlendireceğim.
2 günlük göt contası için kaç yıllık burada olan insanlarımı banlayacaklar dostum haksızsın ve kendini haklı sanmaya devam edip yalamaya çalışıyorsun adminleri sus artıkBunların ne ban aldığını söyle bana hadi
Niye ben huzursuzluk çıkarıyorum diye 2 gün onlar anneme küfür ediyor ailevi değerlere chatta terör estiriyor 3 saat ? Al sana adalet @Al SimmonsAilevi küfürden 3 saat ban yedi hepsi.
Bu senin dünden beri ilk vukaatın olmadığı için 2 gün ban attım.Ben küfür etmedim diğerleride bozdu git iyi bak chate
Dün ben haklı olduğum için 2 haftalık banimi al Simons açtı zaten bilmediğin konular hakkında ban atmaBu senin dünden beri ilk vukaatın olmadığı için 2 gün ban attım.
Tamam bak şimdi sana ne gösterecem mcan alsimons açtı banimi ve 5K coinimi vermedi nao hayla atsın benim 5k yi hadiDün ben haklı olduğum için 2 haftalık banimi al Simons açtı zaten bilmediğin konular hakkında ban atma
Sürekli adminler hakkindada ters düz konuşmaya devam ediyorsun . Sana sakat permi alicamDün ben haklı olduğum için 2 haftalık banimi al Simons açtı zaten bilmediğin konular hakkında ban atma
Neoldu banlandin@KanNA yaz bana chatten
Bilmediğim konu yok, skullz ile sesli konuşup olayları öğrendim kardeşim. İyi forumlar.Dün ben haklı olduğum için 2 haftalık banimi al Simons açtı zaten bilmediğin konular hakkında ban atma
İşte bu adminlerin adaletinden ❤️ ben ailevi küfür ettiğim için hakkettigim kicki yedim 😊Neoldu banlandin![]()
Skulzda onları sana savunduBilmediğim konu yok, skullz ile sesli konuşup olayları öğrendim kardeşim. İyi forumlar.
Chate bak oyun odasindakiBilmediğim konu yok, skullz ile sesli konuşup olayları öğrendim kardeşim. İyi forumlar.
Salak bu çocukya hâlâ savundu falan diyor serdar abi nerde Allah aşkına şuna bi soytarı versinSkulzda onları sana savundu
Adam edicem demedimni ben sana seni şimdi de küfür etsene hadiSalak bu çocukya hâlâ savundu falan diyor serdar abi nerde Allah aşkına şuna bi soytarı versin
adam sana diyorki bugün içerisindeki ilk suçun değil ondan dolayı sana 2 gün attım diyor aptal mısın senBen niye 3-4 saat değil 2 gün ? @Al Simmons bu taraf tutmak oluyor huzursuzluk çıkardığım için bana 2 gün adamlar terör estirip aileme giriyorlar 2-3 saat ban atıyor
hayla taraf tutuyorsun diyor şaka gibiMcan ben kimseye küfür etmediğim halde onlara karşılık verdim sadece taraf tutuyorsun ve. Niye 2 gün ban yiyorum ?
Benim bugün hiç bir suçum yok tü aptal olan sensinadam sana diyorki bugün içerisindeki ilk suçun değil ondan dolayı sana 2 gün attım diyor aptal mısın sen
tamam kanka en aptal benim sus artık yoruldum sana laf yetiştirmekten amkBenim bugün hiç bir suçum yok tü aptal olan sensin