Millet bugun ne bu sessizlik ben sessizlikleri sevmem neredesiniz bakım 
Muhabbete gelin nereliydiniz hele siz
Muhabbete gelin nereliydiniz hele siz
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Millet bugun ne bu sessizlik ben sessizlikleri sevmem neredesiniz bakım :) Muhabbete gelin nereliydiniz hele siz :)
Ne günah işledin?Bu arada profilinde gökbörü yazısının arkasındakı heçkırı yeni gördüm aqBenim profilimde nereli oldujgum yazıyor girin bi göz atın ona göre davranın![]()
ve aleyküm selam gardaş
Bu yüzden cehennemdenimNe günah işledin?Bu arada profilinde gökbörü yazısının arkasındakı heçkırı yeni gördüm aq
Ateşın bol olsun bi odunda benden olsunBu yüzden cehennemdenim![]()
ne alaka kardeşAteşın bol olsun bi odunda benden olsun
Gama ışınlarından korunmanın yolları nelerdir?ne alaka kardeşAYT'de gomutan değilim
Saygısızlık seviyesine level atlatmadıgınız surece uçan ban atmam
Arşivim kıpır kıpır kardeşimHop dedik ortadan kaybolduk burada bensiz kaynatilirmi gök börü sana dediğime başladım hazırlıklı ol![]()
Bana yakın dur bişey olmazGama ışınlarından korunmanın yolları nelerdir?
Sonucu bende merak ediyorumArşivim kıpır kıpır kardeşimbekliyorum
BismillahirrahmanirrahimBana yakın dur bişey olmaz![]()
oldu canım başka arzun istersen içine birde şeyimizi sokalımKolduga delik açın sonra aleve verin sneaky:
Olm skdjdjd uçan ban geliyo knkKolduga delik açın sonra aleve verin sneaky:
Deliğin genişliğini herkes kendine göre ayarlasinoldu canım başka arzun istersen içine birde şeyimizi sokalım![]()
Koltuğu değiştiriyorum ozmn aqDeliğin genişliğini herkes kendine göre ayarlasin![]()
Birazdan yazacak aktifvalla bilmem ben Mec bey yokmu bugun
![]()
Hoşgeldiniz gomutanim <3Bütün komutanlar derhal buraya toplansın bu gece yüksek askeri şura toplantısı yapacağız
aranızdan seçtiklerime uydudan ışgın gönderip level up vereceğim![]()
Hoşgeldiniz gomutanim <3