HSBC Bank Satılık XSS ve CSRF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bendede hsbc post sql var sen satarsan söylede bende kitleyim bide siz şey felanmı bekliyorsunuz böye açık bildiriceksiniz milyon dolarlar felan alıcaksınız çoğu köklü firma banka devlet sitesi sizi ciddiye bile almıyor
Bug Bounty hakkında bilgim var. Ama deneyimli arkadaşların fikrini alayım daha doğru bir adım atarım dedim. Güvenlik bildirisinden zengin olmayı beklemiyorum tabi ki. Ama bu açıklar istismar edilirse zengin olunabilir. Neden bizi ciddiye almasınlar?

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Bug Bounty hakkında bilgim var. Ama deneyimli arkadaşların fikrini alayım daha doğru bir adım atarım dedim. Güvenlik bildirisinden zengin olmayı beklemiyorum tabi ki. Ama bu açıklar istismar edilirse zengin olunabilir. Neden bizi ciddiye almasınlar?
ben tbmm den tut kalkınma bakanlığına kadar bug bounty rapor haline sundum geri dönüş bile yapmadılar ama diğer ülkeler öyle değil saçma sapan bir siteye bile bug bounty raporu sunsan sana geri dönüş yapılıyor

ben tbmm den tut kalkınma bakanlığına kadar bug bounty rapor haline sundum geri dönüş bile yapmadılar ama diğer ülkeler öyle değil saçma sapan bir siteye bile bug bounty raporu sunsan sana geri dönüş yapılıyor

Doğru söylüyor, Türkiye'de bilişime değer falan yok, biz bildiriyoruz takmıyorlar, basıyoruz hapise atıyorlar. Saçma işte..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,661Konular
3,288,163Mesajlar
324,326Kullanıcılar
Mehmett_beySon Üye
Üst Alt