HSBC Bank Satılık XSS ve CSRF (1 Viewer)

Sa, dünyanın en büyük bankası ve şirketi olan HSBC'nin XSS açığı ve potansiyel CSRF açığı satılıktır. :D Yani XSS olduğuna emin olduğum bir açığı var. Bunun değeri nedir? Şimdi...

bendede hsbc post sql var sen satarsan söylede bende kitleyim bide siz şey felanmı bekliyorsunuz böye açık bildiriceksiniz milyon dolarlar felan alıcaksınız çoğu köklü firma banka devlet sitesi sizi ciddiye bile almıyor

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bendede hsbc post sql var sen satarsan söylede bende kitleyim bide siz şey felanmı bekliyorsunuz böye açık bildiriceksiniz milyon dolarlar felan alıcaksınız çoğu köklü firma banka devlet sitesi sizi ciddiye bile almıyor
Bug Bounty hakkında bilgim var. Ama deneyimli arkadaşların fikrini alayım daha doğru bir adım atarım dedim. Güvenlik bildirisinden zengin olmayı beklemiyorum tabi ki. Ama bu açıklar istismar edilirse zengin olunabilir. Neden bizi ciddiye almasınlar?

Bug Bounty hakkında bilgim var. Ama deneyimli arkadaşların fikrini alayım daha doğru bir adım atarım dedim. Güvenlik bildirisinden zengin olmayı beklemiyorum tabi ki. Ama bu açıklar istismar edilirse zengin olunabilir. Neden bizi ciddiye almasınlar?
ben tbmm den tut kalkınma bakanlığına kadar bug bounty rapor haline sundum geri dönüş bile yapmadılar ama diğer ülkeler öyle değil saçma sapan bir siteye bile bug bounty raporu sunsan sana geri dönüş yapılıyor

ben tbmm den tut kalkınma bakanlığına kadar bug bounty rapor haline sundum geri dönüş bile yapmadılar ama diğer ülkeler öyle değil saçma sapan bir siteye bile bug bounty raporu sunsan sana geri dönüş yapılıyor

Doğru söylüyor, Türkiye'de bilişime değer falan yok, biz bildiriyoruz takmıyorlar, basıyoruz hapise atıyorlar. Saçma işte..

Türkiyenin durumu zaten ortada .Tübitak başkanının mesleğinden anlarsınız zaten durumu .Bu ülkede birşey bilenler ya öldürülür,ya yurt dışına gönderilir veyada görmezden gelinilir.

Beyler Türk sistemi değil. Bir ada ülkesi ama direk firmanın merkeziyle iletişime geçmiyorlar mı? Yani Türkiye'ye özel bir durum yok.
Bu arada açık hala duruyor. Sağım solum belli olmaz diye bildirmedim henüz. çee

ben amerikanın RBC bankasında açık buldum 100 dolar verdiler ;) buradada paylaştım ve xss açığıda vardı paylaşmamıştım

Bu arada Elon Musk'ın şirketleri bug bounty'e dahil. Space-x'in tedarikçi listesinin olduğu şifreli bir dizin bulmuştum. Bu önemli bir bilgi. Bu dizini kırabilecek arkadaş varsa özele gelirse çok iyi olur. Sadece şifre istiyor...

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,281Konular
3,280,208Mesajlar
319,993Kullanıcılar
idiziizleSon Üye
Üst Alt