Dene Banada ip adresini yolla bir güleyimMakinayı verdi deniyeceğim şimdi
Dene Banada ip adresini yolla bir güleyimMakinayı verdi deniyeceğim şimdi
Makinayi verdim amk salağı seniMakinayı ver diyorum siteyi değil kardeşim birde benle düzgün konuş belanı sikmiyim senin amk velhan mıdır nedir götü kalkmış salaklarin
dostum ilk iade istediğimde method benim sikimde değil demiştiarkadaşın aklı ermiyor galiba methodu okuduktan sonra biryere kayıt edebilir ve karşı taraf istediği kadar iade etsin methodu alan yeniden karlı oluyor saçma bi konu bence @Mectruy aga sende bu konuyu hala nası devam ettirion anlamış değilim. Gereksiz bir konu.
ec2-18-159-133-42.eu-central-1.compute.amazonaws.comDene Banada ip adresini yolla bir güleyim
Sana sunucuyu vermedimi sende bana site verdi DİYOESUNdostum ilk iade istediğimde method benim sikimde değil demişti![]()
ss?dostum ilk iade istediğimde method benim sikimde değil demişti![]()
ec2-18-159-133-42.eu-central-1.compute.amazonaws.com
18.159.133.4
Kendisine sunucuyu açmayı öğrettim dostum.Sana sunucuyu vermedimi sende bana site verdi DİYOESUN
Ne diyeyimkiAllah Amazon ile ddos atıyorlar 2 gün içinde sunucu gg free trialdan alınmış hemde kesinlikle iade 😂
Siteden almayı öğrettim sen bilin iplerde zaten aynı neredeyseAllah Amazon ile ddos atıyorlar 2 gün içinde sunucu gg free trialdan alınmış hemde kesinlikle iade 😂

2.Methodu vereyim diyorum halen yok diyor öyle anlastik halbuki.Ne diyeyimkiaralarında hallederler umarım
Adam iade istemiyor neyi zorluyorsunki?dostum ilk iade istediğimde method benim sikimde değil demişti![]()

Konuya açıklamayı yaz çocuk iade yapsın adam akıllı şekilde bir sen bir ben varız bu konuları adam akıllı çözen dediği gibi Amazon spoof sunucu vermez ayrıca free TRİAL ile alınmış sunucu saldırıya açık olmadığı için maks 2 gün içinde kapanır pert hem hesabınız hem sunucunuz kapanır iade lazımNe diyeyimkiaralarında hallederler umarım
Connection to 18.159.133.42 closed. ?Eee ne demişim kullan kullanma umrumda değil demişim 2. methodu sonuç olarak vercek miyim vereceğim![]()
İade yapmayacagim dedim kabul etti iade istiyoAdam iade istemiyor neyi zorluyorsunki?![]()
adam methodu kullan kullanma sikimde değil dio aq ne alaka D:
İpler aynı mi @MrSynox çoluk çocuğa malzeme verirsen böyle olur güzelim 😂😂Siteden almayı öğrettim sen bilin iplerde zaten aynı neredeyse![]()
Bendede gitti makina patladı galiba yenisini vereyim istersen,2.methodu anlatim diyorum yok diyor ama şartlar gereği anlatmam lazımConnection to 18.159.133.42 closed. ?
AHAHHAHAHAHHAHAHGAHA MEGA BRUHBendede gitti makina patladı galiba yenisini vereyim istersen,2.methodu anlatim diyorum yok diyor ama şartlar gereği anlatmam lazım![]()
Ayahhahjqqmalxlalskajaahahahahahahahqhqjwjwİkinizede o scripti ben verdimaynı script
Rusun kendi yazdığı Script mi public mi bu Script?Rustan satın aldım suprac scriptini doğum günü hediyesi olarak anais istedi bende kırmadım verdim bu arada verdiği server kapalı
ssh: connect to host 18.159.133.42 port 59453: Connection refused
makina patladı galibaBendede gitti makina patladı galiba yenisini vereyim istersen,2.methodu anlatim diyorum yok diyor ama şartlar gereği anlatmam lazım![]()
Public deil kesinlikle kendi grubuyla yazmış ve gayet kullanışlıRusun kendi yazdığı Script mi public mi bu Script?