İade isteğim Geri Çevirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuya açıklamayı yaz çocuk iade yapsın adam akıllı şekilde bir sen bir ben varız bu konuları adam akıllı çözen dediği gibi Amazon spoof sunucu vermez ayrıca free TRİAL ile alınmış sunucu saldırıya açık olmadığı için maks 2 gün içinde kapanır pert hem hesabınız hem sunucunuz kapanır iade lazım
Benden söylemesi arkadaş mağdur
adam 2. methodu vereyim iade almam die uyarmış buda kabul etmiş iade olması saçma olur (methodu veren iade kabul ederse orasını bilemem)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM İADE YAPMAYACAGİM KİM OLURSA OLSUN ASLA YAPMAYACAGIM VE ARKADAŞADA SÖYLEMİŞİM KABUL ETMİŞ 2. METHODU VERİRİM DAHA DA SİKLEMEZ YOLUMA BAKARIM !
argo kelime bile kullanmadım ama artık yetti be orospu evladı seni iki methodda çalışmıyor synox denesi ikisinide ne anlatıyorsun daha dolandırıcı orospu evladı

Bu konuya ayıracak inan vaktim yoktu sırf ikinizde sevdiğim kişilersiniz diye geldim

Anais verdiğin methodlar işe yaramadı methodlardan 1i çalışsa iade vermeyecektin arkadaş istese bile ancak 2 methoda çalışmıyor.

BERAT KENDİNİ AKKILİ Mİ SANIYORSUNUZ SİZ ? OTİZİMLİMİSİN KARDEŞİM SEN BENDEN SUNUCU AL ÇALIŞMAZ İSE İADE ETMİYORUM DİYE UFACIK BİR MESAJ ATİYİM SANA SONRA BEN İADE ETMEM DE OTİZİMLİ HERİFLER
ya kardeşim akıllı felan sanmıyorum kendimi konu açılmış tartışıyoruz bende bana mantıklı geleni söylüom düzgün konuş benle ceddine binerim

Adam iade kabul etmem demiş ne alaka?? veya method çalışmazsa iade ederimde dememiş
Konuyla alakasizim da tarafsiz bir sekilde sadece bu salaga sövmek istiyorum ama sovmeyecegim ticaretin ne edebini ne adabını biliyorsun 4 sayfadir yorum atiyorsun kimse siklemiyor bir turlu susmuyorsun calismayan method satilinca iade kabul etmem desen bile calismiyorsa iade yapmak zorundasin oldu amina koyim bakkaldan sigara alayim icinde sigara cikmasin adam desin ki iade yok bende onun anasini sikeyim ne salaksiniz amina koyim ya ticaretin edebini adabini ogrenin konuyla alakasizdir beyler sinirlendim sadece bu arkadasa

@whoisozqn benim musterimdir öncelikle (aylık odemeni yap sikerim hahaha) @Anais ise dostumdur. Tarafsiz yorum yapmaktayım. Tek makina ile getiri dusurur demiş anais, düşmemiş. Ama daha önce tek makina ile düşürmüş ve şahit belirtmiş. Ayt yi vurdum düştü diyorsun anais ben ayt yi stresser ile bile düşürüyorum. Konu da kim hakli ben bir sik anlamadim. Ama anladığım kadarı ile anais sattığı methodun çalıştığını belirtmiş ve şahitii var. Ozkan becerememiş de olabilir. Arkadaş iade yapmayacağını söylemiş ve özkan da kabul etmiş. Satıcı iade garantisi vermemiş alıcı da istememiş. Çok garip tşk ig

@whoisozqn benim musterimdir öncelikle (aylık odemeni yap sikerim hahaha) @Anais ise kardeşimdir. Tarafsiz yorum yapmaktayım. Tek makina ile getiri dusurur demiş anais, düşmemiş. Ama daha önce tek makina ile düşürmüş ve şahit belirtmiş. Ayt yi vurdum düştü diyorsun anais ben ayt yi stresser ile bile düşürüyorum. Konu da kim hakli ben bir sik anlamadim. Ama anladığım kadarı ile anais sattığı methodun çalıştığını belirtmiş ve şahitii var. Ozkan becerememiş de olabilir. Arkadaş iade yapmayacağını söylemiş ve özkan da kabul etmiş. Satıcı iade garantisi vermemiş alıcı da istememiş. Çok garip tşk ig
Evet şahidim var ekran acik vurduğum halde geliyor diyor ki fix ben ona halbuki sağlam attım gidip de oraya buraya atip fixlettirmeseydi

@whoisozqn benim musterimdir öncelikle (aylık odemeni yap sikerim hahaha) @Anais ise kardeşimdir. Tarafsiz yorum yapmaktayım. Tek makina ile getiri dusurur demiş anais, düşmemiş. Ama daha önce tek makina ile düşürmüş ve şahit belirtmiş. Ayt yi vurdum düştü diyorsun anais ben ayt yi stresser ile bile düşürüyorum. Konu da kim hakli ben bir sik anlamadim. Ama anladığım kadarı ile anais sattığı methodun çalıştığını belirtmiş ve şahitii var. Ozkan becerememiş de olabilir. Arkadaş iade yapmayacağını söylemiş ve özkan da kabul etmiş. Satıcı iade garantisi vermemiş alıcı da istememiş. Çok garip tşk ig
Senden plesk alicam bana iade yok dersen sunucuda örnek veriyorum (Script yüklenmiyor) bana iade Yapmicakmisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,406Konular
3,282,011Mesajlar
318,993Kullanıcılar
sudenaz4ySon Üye
Üst Alt