Instagram kapatanlar

Rating - 0%
Merhaba Günde 5 tane işlem getiriyorum (banned , kişisel) 150-200tl civarı işlem alıyorum 75-100tl pay veriyorum paranın lafını yapmayacak iş düşkünü insanlar @efedb ulaşsın Ergen açlar uzak dursun mümkünse sadece işini yapıp parasına bakanlar ve güvenen insanlar yazsın ödeme hesabı kapattıktan sonra esc vs tanımıyorum 10 yaşındada değilim yaptığım ödemeleri teker teker atabilirim çalışacak adamlar yazsın boş beleş yazmayın... @efedb instagram

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
instagram kapatanlar diye konu acıyorsun onaylı ilanlar sıcak fırsatlar kategorisine hiç bakmıyorsun ve gelmisin buu foruma böyle konu acıyorsun ve esc mesc tanımıyorum demişsin :D
@İbrahim

Rating - 0%
@SkullZ Bu Ergen Bani Haketmis Bence Esc Mesec Tanimiyormus @İbrahim
Ayrıca esc tanımıyorum demek escleri es geçiyorum umrumda değiller demekmi allahmısınız anlamadım sitede saygısızlık yaparsam tokat atarsam kovarsınız atarsınız işiniz bu doğrudur yanlış birşey yaptıysam banlayabilirsiniz sadece esc aracı isteyenler için tanımıyorum escleri diyorum..

E

eemedya

Arkadaşla daha önce iş yaptım eğer yanlış hatırlamıyorsam . Her vurduğum hesap için tek tek ödeme aldım .

Eğer işlem yapacaksanız sizde öyle yapın derim .

İyi forumlar 😊

Ritalix

Kullanılmayan hesap.
Rating - 100%
Merhaba Günde 5 tane işlem getiriyorum (banned , kişisel) 150-200tl civarı işlem alıyorum 75-100tl pay veriyorum paranın lafını yapmayacak iş düşkünü insanlar @efedb ulaşsın Ergen açlar uzak dursun mümkünse sadece işini yapıp parasına bakanlar ve güvenen insanlar yazsın ödeme hesabı kapattıktan sonra esc vs tanımıyorum 10 yaşındada değilim yaptığım ödemeleri teker teker atabilirim çalışacak adamlar yazsın boş beleş yazmayın... @efedb instagram
Kolay gelsin

131,555Konular
3,269,177Mesajlar
315,394Kullanıcılar
kilic.Son Üye
Üst Alt