Instagram kapatanlar (1 Viewer)

Merhaba Günde 5 tane işlem getiriyorum (banned , kişisel) 150-200tl civarı işlem alıyorum 75-100tl pay veriyorum paranın lafını yapmayacak iş düşkünü insanlar @efedb ulaşsın...

Merhaba Günde 5 tane işlem getiriyorum (banned , kişisel) 150-200tl civarı işlem alıyorum 75-100tl pay veriyorum paranın lafını yapmayacak iş düşkünü insanlar @efedb ulaşsın Ergen açlar uzak dursun mümkünse sadece işini yapıp parasına bakanlar ve güvenen insanlar yazsın ödeme hesabı kapattıktan sonra esc vs tanımıyorum 10 yaşındada değilim yaptığım ödemeleri teker teker atabilirim çalışacak adamlar yazsın boş beleş yazmayın... @efedb instagram

instagram kapatanlar diye konu acıyorsun onaylı ilanlar sıcak fırsatlar kategorisine hiç bakmıyorsun ve gelmisin buu foruma böyle konu acıyorsun ve esc mesc tanımıyorum demişsin :D
@İbrahim

Arkadaşla daha önce iş yaptım eğer yanlış hatırlamıyorsam . Her vurduğum hesap için tek tek ödeme aldım .

Eğer işlem yapacaksanız sizde öyle yapın derim .

İyi forumlar 😊

Merhaba Günde 5 tane işlem getiriyorum (banned , kişisel) 150-200tl civarı işlem alıyorum 75-100tl pay veriyorum paranın lafını yapmayacak iş düşkünü insanlar @efedb ulaşsın Ergen açlar uzak dursun mümkünse sadece işini yapıp parasına bakanlar ve güvenen insanlar yazsın ödeme hesabı kapattıktan sonra esc vs tanımıyorum 10 yaşındada değilim yaptığım ödemeleri teker teker atabilirim çalışacak adamlar yazsın boş beleş yazmayın... @efedb instagram
Kolay gelsin

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,419Konular
3,281,698Mesajlar
321,000Kullanıcılar
sachaboeyyySon Üye
Üst Alt