Instagram Vurarak Para Babası Olun!

Rating - 0%
Kimliğe gerek yok ne kimliği, online olarak göndereceği zaman ad soyad ülke, parayı yatırıyor sende mağazadan gönderenin ismi ülkesi ve miktarı belirterek mtcn numarası ile çekiyorsun.
Yada western ile anlaşmalı İnternet bankacılığı şahsen ben ziraat kullanıyorum gönderenin ülkesi ve mtcn numarasını yazıp parayı banka hesabıma çekiyorum.
knkm çekiyorsun tamam okey çekilmiyor demiyorum şunu söylüyorum örneğin bir kadın model asialı los angaleste yasıyor vurdun wp den iletişime geçtin işte anlaştın fiyatta aldın parayı o kişi avukatı ile birlikte wastern üzerinden senin bilgilerini alabiliyor ki TR dede wastern e baglı atm ler bile var Ahmet Adına bir dostum var 1 yıldır görüşemiyoruz kendisi ile o bu işlerle cok ugrasıyordu ben ünide sınav calısıp juriye hazırlanırken o bana para atıp al haftalık harçlık diyordu kral taşşaklı biriydi wastern yaktı başını BTC borsası sadece btc de değil herhangibir cypto borsasından yapmaları daha yararlı olacaktır.

Rating - 0%
Kimliğe gerek yok ne kimliği, online olarak göndereceği zaman ad soyad ülke, parayı yatırıyor sende mağazadan gönderenin ismi ülkesi ve miktarı belirterek mtcn numarası ile çekiyorsun.
Yada western ile anlaşmalı İnternet bankacılığı şahsen ben ziraat kullanıyorum gönderenin ülkesi ve mtcn numarasını yazıp parayı banka hesabıma çekiyorum.
+ bu işin peşine düşecek bir kişi binance borsasından bile kimlik onayı yaptıgında o kimlik bililerini mahkeme yolu ile alabilir. hak ihlal söz konusu olunca kişisel bilgi gizliliği ortadan kalkıp devlet yetkilileri ile paylaşılabiliyor ama tab2 sen bunları harfiyen yapın demedin ornek verdin bu yontemlerle alabilirsiniz dedin

Rating - 0%
Merhaba Arkadaşlar, konuyu görmek için like + yorum.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

Hidden
Merhaba Arkadaşlar, konuyu görmek için like + yorum.

Yubg

mardnly

Я как черный человек, которого бросила радуга.
Rating - 0%
knkm çekiyorsun tamam okey çekilmiyor demiyorum şunu söylüyorum örneğin bir kadın model asialı los angaleste yasıyor vurdun wp den iletişime geçtin işte anlaştın fiyatta aldın parayı o kişi avukatı ile birlikte wastern üzerinden senin bilgilerini alabiliyor ki TR dede wastern e baglı atm ler bile var Ahmet Adına bir dostum var 1 yıldır görüşemiyoruz kendisi ile o bu işlerle cok ugrasıyordu ben ünide sınav calısıp juriye hazırlanırken o bana para atıp al haftalık harçlık diyordu kral taşşaklı biriydi wastern yaktı başını BTC borsası sadece btc de değil herhangibir cypto borsasından yapmaları daha yararlı olacaktır.
Westernle alın demedim alabilirsiniz dedim sadece bir örnek bende western fazla kullanmam çok nadir ülkesinde kripto olmayan insanlardan western alıyorum alttaki cevabına ise binance gibi global borsa yada herhangi bir borsa ottan boktan 200-300 dolar için kimseyle bilgileri paylaşmaz nasıl paylaşır yüklü bi vurgun yaparsın yani birinin cüzdanına erişir parayı çekersin suçlu olursun zaten hesabı satın alacak insan davayla uğraşmaz çünkü bir yere varamaycağını bilir uğraşanlar varsa bile ulusal dava instagram konusunda bi bok çıkmaz bunlar basit işler velhasıl kelam bu işten ne başım ağrıdı uzun zamandır nede başı ağrıyan birini gördüm minumum 20k alıyorum dışardan her ay oda hiç uğraşmadığım aylardan bile herneyse açıklama gereği duydum. Ama western konusunda ise western herhangi bir Fraud durumunda (dolandırıcılık) kotanı dondurur şikayet vs hak sahibi olması lazım yani tr vatandaşı.

131,513Konular
3,268,866Mesajlar
315,318Kullanıcılar
burakkanSon Üye
Üst Alt