Instagram Vurarak Para Babası Olun!

• mardnly mardnly Я как черный человек, которого бросила радуга.
hesap vurmak ne demek nasıl oluyor çok boş yapmışsın mardinly hemşerim daha iyi anlatabilirdin
1- Bilerek başlığı öyle yazdım hesap vuranlara özel konu açtım.
2- madem hesap vurmayı bilmiyorsun anlamını bilmeden niye eleştiri yapıyorsun o zaman dostum asıl boşu sen yapmışsın çee
3- vurmak dediğim ise ph*shing yöntemi ile hesabı düşürmek gene de bilgilendirmiş olayım çee

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba Arkadaşlar, konuyu görmek için like + yorum.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

kralım bir şey sorucam hesabı şifre ve kullancı adını girince telefon sms doğrulaması geliyor onu nasıl geçiyorsunuz?

kralım bir şey sorucam hesabı şifre ve kullancı adını girince telefon sms doğrulaması geliyor onu nasıl geçiyorsunuz?
Sanırım faktörden bahsediyorsun hesapta faktör varsa hesap sahibine sm çekersin örnek başvuru talebinizi aldık ama ne yazıkki hesabınızı doğrulayamadık, hesabınızı doğrulamak için telefonunuza 6 haneli güvenlik kodu gönderdik gibi gibi

sosyal mühendislik kendini instagram gibi gösterip oltalamaya getiriyorsun kurbanı ne kadar iyi sm çekersen kurbanın düşme olasılığı o kadar fazla forumda konular mevcut araştırabilirsin. Dediğim instagram için geçerli, her alanda amacına göre farklı sm çekebilirsin

132,957Konular
3,284,354Mesajlar
318,239Kullanıcılar
chitoto29Son Üye
Üst Alt