Instagram Vurarak Para Babası Olun!

mardnly

Я как черный человек, которого бросила радуга.
Rating - 0%
hesap vurmak ne demek nasıl oluyor çok boş yapmışsın mardinly hemşerim daha iyi anlatabilirdin
1- Bilerek başlığı öyle yazdım hesap vuranlara özel konu açtım.
2- madem hesap vurmayı bilmiyorsun anlamını bilmeden niye eleştiri yapıyorsun o zaman dostum asıl boşu sen yapmışsın çee
3- vurmak dediğim ise ph*shing yöntemi ile hesabı düşürmek gene de bilgilendirmiş olayım çee

Rating - 0%
Merhaba Arkadaşlar, konuyu görmek için like + yorum.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

kralım bir şey sorucam hesabı şifre ve kullancı adını girince telefon sms doğrulaması geliyor onu nasıl geçiyorsunuz?

mardnly

Rating - 0%
kralım bir şey sorucam hesabı şifre ve kullancı adını girince telefon sms doğrulaması geliyor onu nasıl geçiyorsunuz?
Sanırım faktörden bahsediyorsun hesapta faktör varsa hesap sahibine sm çekersin örnek başvuru talebinizi aldık ama ne yazıkki hesabınızı doğrulayamadık, hesabınızı doğrulamak için telefonunuza 6 haneli güvenlik kodu gönderdik gibi gibi

mardnly

Rating - 0%
sosyal mühendislik kendini instagram gibi gösterip oltalamaya getiriyorsun kurbanı ne kadar iyi sm çekersen kurbanın düşme olasılığı o kadar fazla forumda konular mevcut araştırabilirsin. Dediğim instagram için geçerli, her alanda amacına göre farklı sm çekebilirsin

131,557Konular
3,269,167Mesajlar
315,408Kullanıcılar
kymljnkSon Üye
Üst Alt