beyler sizce ilk hangisini öğrenmeliyim yada hangisi kolaydır? yukardaki ankette oyunuzu kullanırsanız sevinirim
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
beyler sizce ilk hangisini öğrenmeliyim yada hangisi kolaydır? yukardaki ankette oyunuzu kullanırsanız sevinirim
tam biraktim diyorum bizim arkadaslar atiyor boyle boyle demisler diye bana kayis attiriyorsunuzAga Java Bitmeye Başladı .
Q:WEQW:eQwe Aga kullanım alanları vs azaldı anlamındatam biraktim diyorum bizim arkadaslar atiyor boyle boyle demisler diye bana kayis attiriyorsunuzne demek olm java bitti? neye dayanarak bitti diyebiliyon? Oracle ' den sizinti falan mi geldi kapatiyoz diye? hasbinallah..
Dil secimleri genelde amacina baglidir. Eger web uzerinde kariyer yapmak istiyorsan php ogren. Web veya desktop karar veremediysen java ogrenmeni tavsiye ederim. Java ogrendikten sonra mobil programlama da yapabilirsin desktop da yapabilirsin Web de calisabilirsin. Bunlara ek olarak Java C syntax bir dil. Dolayli yoldan c# , c , c++ , php gibi dillerde sadece fonksiyonlarin islevlerine bakarak yazabilirsin.Sahsen hayatinda tas catlasin 2 kere c# yazmis biri olarak java bildigim icin bir arkadasimin odevi icin kutuphane otomasyonunu hic zorlanmadan yazmistim. Cunku gercekten syntaxler benziyor birbirine.
java da php de bilen biri olarak tavsiyem javadir. iş olanağı fazla ve programlamanın temelini çok iyi kavratan bir dil.
illegali bırakıp legale geçmeyi düşünüyorum. illegalin sonu yok. webmaster olur parama bakarım daha iyi yada dostlarımla proje geliştiririz illaki yapacak birşeyler bulunur. detaylıca araştırma yapacağım. yorumlarınız bana çok şey kattı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.