javamı yoksa php'mi

beyler sizce ilk hangisini öğrenmeliyim yada hangisi kolaydır? yukardaki ankette oyunuzu kullanırsanız sevinirim

hangisi

• java

Oy: 2 28.6%
  • php

Oy: 5 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    7
beyler sizce ilk hangisini öğrenmeliyim yada hangisi kolaydır? yukardaki ankette oyunuzu kullanırsanız sevinirim

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
İlk hangisini öğrenmeliyim dersen kesinlikle php derim ama en iyi dil hangisi dersen bir php ci olarak düşünme gereksinimi duymadan JAVA derim. Ama En önemli diller arasında gelecek vaat eden, Google nin yaptığı GO dili, Python zaten her zaman ki gibi bu ikisinden birini seç derim

hiç dil bilmiyorsan php seni zorlayacaktır çok karışık bi dil yazdıgın projenin tasarımına kadar yapıyorsun ilk olarak kolay birşeyler ile bala piton3 öğrenebilirsin yazılım mantıgına alıştıktan sonra diger diller sana kolay gelecektir

Aga Java Bitmeye Başladı .
tam biraktim diyorum bizim arkadaslar atiyor boyle boyle demisler diye bana kayis attiriyorsunuz :D ne demek olm java bitti? neye dayanarak bitti diyebiliyon? Oracle ' den sizinti falan mi geldi kapatiyoz diye? hasbinallah.. :D
Dil secimleri genelde amacina baglidir. Eger web uzerinde kariyer yapmak istiyorsan php ogren. Web veya desktop karar veremediysen java ogrenmeni tavsiye ederim. Java ogrendikten sonra mobil programlama da yapabilirsin desktop da yapabilirsin Web de calisabilirsin. Bunlara ek olarak Java C syntax bir dil. Dolayli yoldan c# , c , c++ , php gibi dillerde sadece fonksiyonlarin islevlerine bakarak yazabilirsin.Sahsen hayatinda tas catlasin 2 kere c# yazmis biri olarak java bildigim icin bir arkadasimin odevi icin kutuphane otomasyonunu hic zorlanmadan yazmistim. Cunku gercekten syntaxler benziyor birbirine.
java da php de bilen biri olarak tavsiyem javadir. iş olanağı fazla ve programlamanın temelini çok iyi kavratan bir dil.

tam biraktim diyorum bizim arkadaslar atiyor boyle boyle demisler diye bana kayis attiriyorsunuz :D ne demek olm java bitti? neye dayanarak bitti diyebiliyon? Oracle ' den sizinti falan mi geldi kapatiyoz diye? hasbinallah.. :D
Dil secimleri genelde amacina baglidir. Eger web uzerinde kariyer yapmak istiyorsan php ogren. Web veya desktop karar veremediysen java ogrenmeni tavsiye ederim. Java ogrendikten sonra mobil programlama da yapabilirsin desktop da yapabilirsin Web de calisabilirsin. Bunlara ek olarak Java C syntax bir dil. Dolayli yoldan c# , c , c++ , php gibi dillerde sadece fonksiyonlarin islevlerine bakarak yazabilirsin.Sahsen hayatinda tas catlasin 2 kere c# yazmis biri olarak java bildigim icin bir arkadasimin odevi icin kutuphane otomasyonunu hic zorlanmadan yazmistim. Cunku gercekten syntaxler benziyor birbirine.
java da php de bilen biri olarak tavsiyem javadir. iş olanağı fazla ve programlamanın temelini çok iyi kavratan bir dil.
Q:WEQW:eQwe Aga kullanım alanları vs azaldı anlamında :) Aslında çok fazla bilgim yok eniştem söylemişti java öğrenmeye çok fazla yatma 1-2 yıl sonra kullanım alanları şuankinden daha fazla azalcak diye . Eniştem İsviçre Googlede çalışıyor atıp tutan biri değil :)

illegali bırakıp legale geçmeyi düşünüyorum. illegalin sonu yok. webmaster olur parama bakarım daha iyi yada dostlarımla proje geliştiririz illaki yapacak birşeyler bulunur. detaylıca araştırma yapacağım. yorumlarınız bana çok şey kattı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

illegali bırakıp legale geçmeyi düşünüyorum. illegalin sonu yok. webmaster olur parama bakarım daha iyi yada dostlarımla proje geliştiririz illaki yapacak birşeyler bulunur. detaylıca araştırma yapacağım. yorumlarınız bana çok şey kattı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Heh bak ne yaoacagini soyliyecen.. WebMaster mı olacan yazilim mi gelistirecen oyun mu yapcan?..

WebMaster Olacaksan Hazır sistemlerden başlarken bir Yandan HTML5/CSS/JS Ogrenebilirsin bunlar bitince hemen php ye gecersin. Aynı zamanda freelance is yaparak para kazanirsin hem de pekistirmis olursun

farkli farkli diller kardesim php ile web tasarim vb. seyler yapa bilirsin. java ile de basarili projeler gelistirebilirsin

132,410Konular
3,280,527Mesajlar
317,542Kullanıcılar
Darkfable01Son Üye
Üst Alt