Konuma gelmenizi rica edecegim ozellikle @Mectruy @Zns ve diyer yetkililer

Selamun aleykum deyerli kardesler dun den beri banlandigimi cogunuz bilirsiniz. demek ne olmus gecelim konuya D varya nicki olan legend isimli adam benden 3 gun once cookies...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamun aleykum deyerli kardesler dun den beri banlandigimi cogunuz bilirsiniz.
demek ne olmus gecelim konuya
D varya nicki olan legend isimli adam benden 3 gun once cookies script aldi biz aramizda razilastikki scriptde lisans hatasi olursa iade yapacagim adam bana bu gun script red yedi diyip sikayet etti spyda iade istedi bende vermem tabi ben sadece lisans uzerine razilastim adamla iade konusunda hatta ssleri bile var her anin aticam lazm olursa.

Tokatci olursam zaten simdiye kadar adim cikardi benden ne kadar plesk script ve diyer seyler alan oldu suan 3 pleskim. Var hepsinde 88 tane domain var 20 30 reseller var ben tokat atmiyorum hepsi suan kefil bana ne kadar script aldilar benden. 1 tane sikayet gelmedi.

Kaldi D nickli adama 2de 1 bana lisans var diyip yalan atiyodu zaten hepimiz cok iyi biliyosunuz o adami problemli adam sadece arkadasiniz diye gotunu kollayip adam diyosunuz ona neyse son diyecegim bunlar

Evet elimdeki esas lazmli kanitlarida veriyorum buraya

242744732_189730149899497_2584036656685927367_n.jpg

gordugunuz gibi sadece lisans uzerine anlastik tamam dedi.

ve forumda @Cihan adli uye bana ve tum azerilere kufur etti.E artik bunuda degerlendirirsiniz.Ben 1 tane turke milliyet bakimindan kufur etmedim.

@Mectruy abiden baska diyer yetkililer.Elinizde kanit olmadan ve sadece iade yapmayacagim dedigim yuzunden bana ban attiniz cok yazik.
Bu kaniti gordukden sonra umarim benim hakkimda dusuncelerini degistirirsiniz degistirmeseniz bile olur bana farketmez benim gorevim bu casede fikrimi bildirmektir.
Iyi gunler dilerim ve benim hakkimda arastirma yapan forumda @Al Simmons o bana attigin linkdeki ChapoGuzman ben degilim nickimi degissem bile gidip kendisinden sora bilirsin adamin.Oradaki papara bana ait deil benim alicilarim kendileri bizzat biliyorlar ben azerbeycandayim ve benim paparam 14 gundur var Haider Suleyman adina .iyi gunler

ChapoGuzman sensin. Başka bu niki kullanan üye yok. O konu da zaten diamonds yazmış adın haydarmış. Bir yere kaçamazsın. Neyse

İpin bir ucunu kurtarsan diğer ipi kopuyor, gelelim baştan sonra konunun eleştirmesine.

1 -
D varya nicki olan legend isimli adam benden 3 gun once cookies script aldi biz aramizda razilastikki scriptde lisans hatasi olursa iade yapacagim adam bana bu gun script red yedi diyip sikayet etti spyda iade istedi bende vermem tabi ben sadece lisans uzerine razilastim adamla iade konusunda hatta ssleri bile var her anin aticam lazm olursa.
Gerek lisans gerek başka bir unsur, sattığın üründe bir sorun varsa sen o ürünü satamazsın.

Şu mantık düşünelim örneğin;
Bir dükkana gidiyorsun çikolata alacaksın o çikolata ama ezilmiş-parçalanmış. Sen o çikolatayı alır mısın ? tabii ki almazsın.

2-
Tokatci olursam zaten simdiye kadar adim cikardi benden ne kadar plesk script ve diyer seyler alan oldu suan 3 pleskim. Var hepsinde 88 tane domain var 20 30 reseller var ben tokat atmiyorum hepsi suan kefil bana ne kadar script aldilar benden. 1 tane sikayet gelmedi.
Daha önceden kullandığın kullanıcı adı hakkında da açılan şikayet konuları var ? aynı şekilde o konuların yorumlarında da şikayetler var.

3-
Kaldi D nickli adama 2de 1 bana lisans var diyip yalan atiyodu zaten hepimiz cok iyi biliyosunuz o adami problemli adam sadece arkadasiniz diye gotunu kollayip adam diyosunuz ona neyse son diyecegim bunlar
Tanımaz etmeyiz, adını bile bilmiyoruz.

ChapoGuzman sensin. Başka bu niki kullanan üye yok. O konu da zaten diamonds yazmış adın haydarmış. Bir yere kaçamazsın. Neyse
uzatmaya deymez kardesim kacamazsin derken biz tokatci degiliz kacalim nereyese benim papara hesabim 14 gundur var eyer elinde kanit varsa o papara hesabinin bana ait olduguna o konuyu yeniden degerlendir

İpin bir ucunu kurtarsan diğer ipi kopuyor, gelelim baştan sonra konunun eleştirmesine.

1 -

Gerek lisans gerek başka bir unsur, sattığın üründe bir sorun varsa sen o ürünü satamazsın.

Bir dükkana gidiyorsun çikolata alacaksın o çikolata ama ezilmiş-parçalanmış. Sen o çikolatayı alır mısın ? tabii ki almazsın.

2-

Daha önceden kullandığın kullanıcı adı hakkında da açılan şikayet konuları var ? aynı şekilde o konuların yorumlarında da şikayetler var.

3-

Tanımaz etmeyiz, adını bile bilmiyorum.
adam satdigim scriptin tek lisans meselesiyle ilgilendi bende iade yaparm dedim lisans haatasi olursa diyerlerinide soyleseydi yapardim ha kaldi taniyip tanimamagina beni ilgilendirmez orasi bende bu forumun kullanicisi ve temsilcisiyim benimde hakklarim var

1 -

2-

3-

Tanımaz etmeyiz, adını bile bilmiyoruz.
Felixi uzun süredir tanıyorum knkm adama her türlü kefilim adam olaydan önce namını koruyor iade yapıp kurtulmak yerine temize çıkmayı seçti ticaretinde de zaten risk olduğunu belirtmiş ve legend de ona göre almış zorla bir satış yok

BANA NİYE YAZIYORSUN OZAMAN KARDEŞİM ENGELLE HERYERDEN BUNU ANAOKULDA OGRENEMEMİS BU
Yarram sana niye yazim ne alaka amk sadece konunun senle alakası yok çıldırtma fln diyicek kadar hayırdır amk kim kimi koparıyo

Selamun aleykum deyerli kardesler dun den beri banlandigimi cogunuz bilirsiniz.
demek ne olmus gecelim konuya

Evet elimdeki esas lazmli kanitlarida veriyorum buraya

Ekli dosyayı görüntüle 24560

gordugunuz gibi sadece lisans uzerine anlastik tamam dedi.

ve forumda @Cihan adli uye bana ve tum azerilere kufur etti.E artik bunuda degerlendirirsiniz.Ben 1 tane turke milliyet bakimindan kufur etmedim.

@Mectruy abiden baska diyer yetkililer.Elinizde kanit olmadan ve sadece iade yapmayacagim dedigim yuzunden bana ban attiniz cok yazik.
Bu kaniti gordukden sonra umarim benim hakkimda dusuncelerini degistirirsiniz degistirmeseniz bile olur bana farketmez benim gorevim bu casede fikrimi bildirmektir.
Iyi gunler dilerim ve benim hakkimda arastirma yapan forumda @Al Simmons o bana attigin linkdeki ChapoGuzman ben degilim nickimi degissem bile gidip kendisinden sora bilirsin adamin.Oradaki papara bana ait deil benim alicilarim kendileri bizzat biliyorlar ben azerbeycandayim ve benim paparam 14 gundur var Haider Suleyman adina .iyi gunler
Felix ile ticaretimiz oldu hep yardımcı oldu sağolsun hiç bir yanlışını görmedim şuna kadar. satışını ve vadettiği şeyi sunuyorsa diğer sorunlardan sorumsuz olması gerek diye düşünüyorum iyi forumlar.

Ben ztn onunla sadece lisnas hatasi diye demedim oncelik lisans dedim red vs yer iade isterim dedim tg gurubu sildiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,689Konular
3,270,365Mesajlar
315,894Kullanıcılar
xxgrowlySon Üye
Üst Alt