Rating - 100%
alır almaz denedim engel yedi şuan pc oturdum denedim yine engel çok gereksiz açıklaman var düzgün açıklama yapyazsaydin bana 24 saat sonra yazman mantiklimi
WQOR*0RO*QWQ*O-RO*- 2 OTOYA BAĞLAMADIM TEST HESABI ALDIM ENGEL YEDİ ARKADAŞIN DEDİKİ YAVAS TOPLIYPR 2 TANE SEKME AÇ DEDİ BENDE AÇTIM Bİ FAYDA ETMEDİ KIVIRMAAA2 otoya baglarsan ban yer tabi beynini sikim senin
Olaya tarafsız bakıyorum böyle olaymi olur ben sana 1k takipçili hesap satiyim düşmez diye 24 saat sonra 100 e düşsün benim sikimde değil kafasında takilayim ki alışverişiniz tamda uyuyacaginiz zamana denk gelmiş ne hikmet ise iade yapılması gereklidir test hesabı diye satılıyor ve mail toplanmiyor ayriyeten bu nasıl konuşma şekli kurt özellikle x nick'li kişi ? İade lazım @Al Simmons Test diye satılan ve mail toplar diye satılan hesap görevini yerine getirmiyor zaten bu işin 24 ü 46'sı yok+ açıklama yapmıyorum diyeceğim hukadsr
YAA OKU OKUOlaya tarafsız bakıyorum böyle olaymi olur ben sana 1k takipçili hesap satiyim düşmez diye 24 saat sonra 100 e düşsün benim sikimde değil kafasında takilayim ki alışverişiniz tamda uyuyacaginiz zamana denk gelmiş ne hikmet ise iade yapılması gereklidir test hesabı diye satılıyor ve mail toplanıyor ayriyeten bu nasıl konuşma şekli kurt özellikle x nick'li kişi ? İade lazım @Al Simmons Test diye satılan ve mail toplar diye satılan hesap görevini yerine getirmiyor zaten bu işin 24 ü 46'sı yok![]()
UMRUMDAMI BEN SANA 300TL VERDIMMI VERDIM BANA 300TLMI VERCENben iade miade edemem + olarak grupta sende vsrdin 250 tl kime attik ben
ben sana 300tl vermedimmi ben onamı verdim hayır onu tanımıyorum bile sen gidip ondan alıp bana satmaya çalıştığın için bay aptalkime attim parayı ben ? gitcondan al
BİRNİCİSİ NORMAL OTO İLE YAPTIM ENGEL YEDİ ARKADAŞINA DEDİM YAVAS TOPLUYOR ENGEL YEDİ NAPAYIM DEDİM ODA 2 SEKME AÇ DEDİ 2 OTOYA BAGLA DİYE BİRŞEY DEMEDİ MAİLTOPLA.PHP 2 SEKME AÇTIM YİNE ENGEL YEMİŞTİ BENLİK BİRŞEY YOK TOPLAMIYORsiktir lan göt iki otoya bagla ban ye sonra iade de 24 saat sonra