@KurtBey ŞİKAYET!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kurtbey

SOYTARI
Rating - 0%
diyorsun ki ben yazacam sana yazmiyorsun demekki olmuş o saatte pc vsrdida gecemi yoktu

Rating - 0%
kardeşim hadi diyelim yazmadım ne alakası var test bu toplaması lazım değil mi isterse 1 ay geçsin test bu test ?

Rating - 0%
arkadaştan alır almaz oto koydum 10 dk sonra mail toplama engeli yedi dedim yine engel yerse yazarım yarım saat önce oturdum denedim yine engel yedi arkadaşa söyledim bilmem 24 saat fln diye geçiştirip grubu kapattı ! ve üstüne ailevi küfürler ediyor...

Rating - 0%
+ açıklama yapmıyorum diyeceğim hukadsr
Olaya tarafsız bakıyorum böyle olaymi olur ben sana 1k takipçili hesap satiyim düşmez diye 24 saat sonra 100 e düşsün benim sikimde değil kafasında takilayim ki alışverişiniz tamda uyuyacaginiz zamana denk gelmiş ne hikmet ise iade yapılması gereklidir test hesabı diye satılıyor ve mail toplanmiyor ayriyeten bu nasıl konuşma şekli kurt özellikle x nick'li kişi ? İade lazım @Al Simmons Test diye satılan ve mail toplar diye satılan hesap görevini yerine getirmiyor zaten bu işin 24 ü 46'sı yok :)

Rating - 0%
ŞUAN SALLAYACAK BİRŞEY ARIYOR AMA BULAMIYOR BEKLE ALSİMONS GELSİN BEKLE

Rating - 0%
Olaya tarafsız bakıyorum böyle olaymi olur ben sana 1k takipçili hesap satiyim düşmez diye 24 saat sonra 100 e düşsün benim sikimde değil kafasında takilayim ki alışverişiniz tamda uyuyacaginiz zamana denk gelmiş ne hikmet ise iade yapılması gereklidir test hesabı diye satılıyor ve mail toplanıyor ayriyeten bu nasıl konuşma şekli kurt özellikle x nick'li kişi ? İade lazım @Al Simmons Test diye satılan ve mail toplar diye satılan hesap görevini yerine getirmiyor zaten bu işin 24 ü 46'sı yok :)
YAA OKU OKU

Rating - 0%
siktir lan göt iki otoya bagla ban ye sonra iade de 24 saat sonra
BİRNİCİSİ NORMAL OTO İLE YAPTIM ENGEL YEDİ ARKADAŞINA DEDİM YAVAS TOPLUYOR ENGEL YEDİ NAPAYIM DEDİM ODA 2 SEKME AÇ DEDİ 2 OTOYA BAGLA DİYE BİRŞEY DEMEDİ MAİLTOPLA.PHP 2 SEKME AÇTIM YİNE ENGEL YEMİŞTİ BENLİK BİRŞEY YOK TOPLAMIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,602Konular
3,269,628Mesajlar
315,552Kullanıcılar
me_gurko330Son Üye
Üst Alt