anlamadım konusunda ne var ki konuları güzel ben beğeniyorum internet konusu fln vardı falan vardı meselaEvet kardeşim nasıl bir method sa karşı tarafa nefret sembolü işareti yazdırıyor cidden baya iyi konu enes batur abime yazıcam o da koysun biosuna
Senin kaç tane konun var bana laf ediyorsun lan, hahahaha, olm yürü git ya senin 1 yil da açtığın tüm konuları ben 2 günde acmisimdir hepsi de süper konular ilk 5'de ydi tartışmaya gerek yok yol al.Evet kardeşim nasıl bir method sa karşı tarafa nefret sembolü işareti yazdırıyor cidden baya iyi konu enes batur abime yazıcam o da koysun biosuna
Asıl Stella vakasını yaşatan sensin. Seni banlatmazsam orospu çocuğuyum diyen ben miyim?Stella V2, vakası senin her istediğin olmaz bu forum da, sen kimsin ki? Yaşın 20 de olsa, aklın mantığın yok, 10 da olsa yok.
Lan çocuk baban benim diyo. Ben ne diyim report ettim ban yemesi gerek.Asıl Stella vakasını yaşatan sensin. Seni banlatmazsam orospu çocuğuyum diyen ben miyim?
Neyse banlat yoksa anana yazık
@roodmicks dostum keşke sende scamcı olsaydın lan.. Neden sürekli copy paste yaparak konu kasmadınki.Senin kaç tane konun var bana laf ediyorsun lan, hahahaha, olm yürü git ya senin 1 yil da açtığın tüm konuları ben 2 günde acmisimdir hepsi de süper konular ilk 5'de ydi tartışmaya gerek yok yol al.
Banlat knkLan çocuk baban benim diyo. Ben ne diyim report ettim ban yemesi gerek.
Kardeşim, report et geç neden uzattın bu kadar?@roodmicks dostum keşke sende scamcı olsaydın lan.. Neden sürekli copy paste yaparak konu kasmadınki.
Kusura bakmada kafanı sikiyim.. İşte böyle scamcılardan laf yersin işte.
bir kere birbirinize böyle banlatırım falan demeyin adminler gerekeni yapar ancak ortada bir durum yok konular bir tek durum ve konuları da beğeniliyor @Leviosa kankam ın benimAsıl Stella vakasını yaşatan sensin. Seni banlatmazsam orospu çocuğuyum diyen ben miyim?
Neyse banlat yoksa anana yazık
Sana lafım yok.. Devam et forumumuzun en gözde üyesiKardeşim, report et geç neden uzattın bu kadar?
@roodmicks foruma hiç bir katkısı olmayan kişiler ile tartişiyorum.@hacker0088 kardeşim, konu senlik değil. Sen yaş olarak bizden küçük birisin. Yaşın tabiki önemi yok ancak bazı şeyler yaşda ister. Bu sebeple 2 gündür körü körüne birilerini savunmayı bırak.
Lan ben yükselince size kötülük yapıyorum yemin ederim korkmayın size birşey olmayacak benim tepki puanim Coin'im artınca yemin ederim birşey olmayacak salınSana lafım yok.. Devam et forumumuzun en gözde üyesi
YAŞIMLA DALGA GEÇME 1. 2. YAŞ AYRIMCILIĞI YAPMAK "IRKÇILIK" OLUR! 3. neden şu an olayı bana getiriyorsun iyi savunduğum için mi ben arkadaş edinmeye çalışıyorum kimse benimle arkadaş olmuyor @Leviosa belki olur diye düşünüyorum ve arkadaşlar birbirini kollar.@hacker0088 kardeşim, konu senlik değil. Sen yaş olarak bizden küçük birisin. Yaşın tabiki önemi yok ancak bazı şeyler yaşda ister. Bu sebeple 2 gündür körü körüne birilerini savunmayı bırak.
Yal ayrımcılığı yapmak ırkçılık değildir.YAŞIMLA DALGA GEÇME 1. 2. YAŞ AYRIMCILIĞI YAPMAK "IRKÇILIK" OLUR! 3. neden şu an olayı bana getiriyorsun iyi savunduğum için mi ben arkadaş edinmeye çalışıyorum kimse benimle arkadaş olmuyor @Leviosa belki olur diye düşünüyorum ve arkadaşlar birbirini kollar.
TM@roodmicks foruma hiç bir katkısı olmayan kişiler ile tartişiyorum.
Baltalama değil @Met sor@Al Simmons hocam leviosa adlı üyenin bana karşı tek kelime küfür etmesine izin vermiyorum. Arınma gecesinde ederse etsin umrumda değil bunu dünde söyledim. Fakat @TycoN 🖤 adlı üyeye ve bana karakter yoksunu diyerek benim karakterimi ve arkadaşımın karakterini eleştirme gibi bir hakkına sanalda ki hiçkimse sahip değil. Ben kendisine bana sataşma dememe rağmen halen bana küfür etmeye devam ediyor, istemiyorum hocam anlaşılmıyor mu dediğim? Baltalamak konusun da ise yanlış fiyat veriyor adamın sattığı fiyat 125k 600 bu 250 diyerek üyeleri caydırıyor anlık olarak.
Şöyle anlatayım siz bir alocısınız. Benden 85k 450 tlye alıcaksınız.
Met adlı kullanıcı 125k 600e satıyor ve beğenmeyip benden alıcaksınız.
Fakat @Leviosa adlı üye bu hesabın fiyatını 250 olarak spyChat'ten paylaşıyor ve üyeleri met adlı kullanıcıya çekiyor ve fiyat yanlış. Bu bir baltalamadır kim ne derse desin. İyi günler.
@Aspect @Zns @Met @TycoN 🖤 @Mectruy @l33t
Ya dostum, dünden beri her lafın da ben varım, ban artırmaya çalışıyor.Ne kadar boşsunuz amk siktir edin altdan alın geçsin 3 yaşında çocuk gibi anne bunu al anne banada anne bana dokundu
Zaten siktir ettim, ta ki baban benim diyene kadar@Leviosa dostum haklısın siktir et