Leviosa adlı bücürük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeka geriliği yaşayan üyeler var ise eğer,

Leviosa-met-adlı-kullanıcının-verdiği fiyatı-düşürerek-benden-alıcı-çekmeye-çalıştı. Hesap 600 TL leviosa 250 diyor ve bana cevap-veriyor. (?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Konu boka sarmış sen bu adamdan dünde şikayetci olmadınmı?
Yok say adamı muhatap olma.
Kedi ezilse yolda konu açacan coin kasıyo diyede demin çetde zırvaladın bende gel sana tüm coinlerimi verem dedim hala da veririm 2 coinin muhabetini etme.

Konu boka sarmış sen bu adamdan dünde şikayetci olmadınmı?
Yok say adamı muhatap olma.
Kedi ezilse yolda konu açacan coin kasıyo diyede demin çetde zırvaladın bende gel sana tüm coinlerimi verem dedim hala da veririm 2 coinin muhabetini etme.
Faysal abi dünden beri her lafın da ben varım, takmış coin'e ben saatlere forumdayim, çocuk kırk yılda bir geliyor benim emeklerimi hiçe sayıp bana salıyor, ben küfür etmedim ama bana baban benim dedi ve ailevi değerlerine de küfür etmedim.

Hasbinallah ,
O genel örnek verdim hergün bir fitne çıkartıyorsun bu leviosa hakkında 2ci şikayetin. Beyinde bir algılamama tuşun açıkmı yok say tuşu ?

susturun birbirinizi tartışmayın artık banlamıyorum ikinizi de sen de küfür etmişsin o da ağır küfürler falan da değil. Susturun geçin yoksa ben kalıcı susturucam iki dakika sustuğunuz yok çocuk gibi kavga kavga kavga biz de yetişmeye çalışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,418Konular
3,282,061Mesajlar
319,002Kullanıcılar
randomly666Son Üye
Üst Alt