Leviosa adlı bücürük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Zeka geriliği yaşayan üyeler var ise eğer,

Leviosa-met-adlı-kullanıcının-verdiği fiyatı-düşürerek-benden-alıcı-çekmeye-çalıştı. Hesap 600 TL leviosa 250 diyor ve bana cevap-veriyor. (?

Rating - 0%
Konu boka sarmış sen bu adamdan dünde şikayetci olmadınmı?
Yok say adamı muhatap olma.
Kedi ezilse yolda konu açacan coin kasıyo diyede demin çetde zırvaladın bende gel sana tüm coinlerimi verem dedim hala da veririm 2 coinin muhabetini etme.

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Kedi ezilse yolda konu açacan coin kasıyo diyede demin çetde zırvaladın bende gel sana tüm coinlerimi verem dedim hala da veririm 2 coinin muhabetini etme.
Coin muhabbeti yok iyi oku

Leviosa 

Leviosa
Rating - 100%
Faysal abi dünden beri her lafın da ben varım, takmış coin'e ben saatlere forumdayim, çocuk kırk yılda bir geliyor benim emeklerimi hiçe sayıp bana salıyor, ben küfür etmedim ama bana baban benim dedi ve ailevi değerlerine de küfür etmedim.

Rating - 0%
Hasbinallah ,
O genel örnek verdim hergün bir fitne çıkartıyorsun bu leviosa hakkında 2ci şikayetin. Beyinde bir algılamama tuşun açıkmı yok say tuşu ?

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Hasbinallah ,
O genel örnek verdim hergün bir fitne çıkartıyorsun bu leviosa hakkında 2ci şikayetin. Beyinde bir algılamama tuşun açıkmı yok say tuşu ?
Yok saymak yetmiyor hakkımda muamele yapmaya devam ediyor neyse hakaret uyarısı yap abisi sen ona yoksa burda bana karşı anti cevaplar yazma

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
susturun birbirinizi tartışmayın artık banlamıyorum ikinizi de sen de küfür etmişsin o da ağır küfürler falan da değil. Susturun geçin yoksa ben kalıcı susturucam iki dakika sustuğunuz yok çocuk gibi kavga kavga kavga biz de yetişmeye çalışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,516Konular
3,268,925Mesajlar
315,327Kullanıcılar
sdking06Son Üye
Üst Alt