@Lordsinyor buraya gel

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
Yani bilmiyorum yönetim çocuğa haklısın dedikçe daha fazla üste çıkma çabası sağlıyor. Yani bir nevi psikolojik baskı uygulayıp senin bu konulardan tamamen uzaklaşmanı istiyormuş gibi hissettirdi bana. Ben sadece fikrimi sundum inşallah biri gelipte laga luga yapmaz bana.
Evet tamda onu yapiyor iste

Müslüm

SOYTARI
https://www.instagram.com/muslumbusiness/
Rating - 100%
sikerim ha 100k diye abi bakın bu adamı tokatlayan adam öyle bir sikmiş ki bu lordu adam ilk benim adıma log bırakmış sonra hesabı bana sattı daha sonra ben seyite sattım haberim hala yok eski nicklerden ilk defa öyle bile özelliğini gördüm zaten . Adam öyle bir prof davranmış ki hesabı ben bile kendim çaldığımı düşünüyorum o derece . Hesabın resmi tokatçısı olyf dir oda birisinden aldım dedi ama inanmıyorum zaten ona 150 tl ye 100k aldım neyse göz ardı edelim arkadaşımız dedik . Kısacası hesaba benim maskem geçirildi log bırakıldı adıma daha sonra benim elimden geçince o hesap bana patladı ama hala rahatım gerekirse nick değiştiren ip ile benim ip bulunsun ben sonuna kadar arkasındayım kendimin ve sözlerimin . Sözüm seyite değil ama bir daha 100k konusunda ismimi duyarsam kimse hürriyetini sikicem . Ulan orosbu çocu @LordSinyor artislik yapıyordun noldu temiz olduğum ortaya çıktı hani kanıtlar vardı elinde yarram öyle iftira atmayla ne hesabın geri gelir ne paran . Düzgün davran insanlara sana kaç kez dil döktüm dünden beri @Mectruy abi beni haklı bulmasına rağmen hala ismim geçiyor konularda . Kapa çeneni seni ilk kim çarptıysa onu bul ki olyf o kişi sonradan 350k bile tokatlamış adam nasıl ustaysa . Benim hiç bir şeyden haberim yoktu .

Geçmiş Olsun...
F

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
Yani bilmiyorum yönetim çocuğa haklısın dedikçe daha fazla üste çıkma çabası sağlıyor. Yani bir nevi psikolojik baskı uygulayıp senin bu konulardan tamamen uzaklaşmanı istiyormuş gibi hissettirdi bana. Ben sadece fikrimi sundum inşallah biri gelipte laga luga yapmaz bana.
olum uzaklaşsın tabi amınakoyim yeter saatlerdir laf anlatmaya çalışıyorum salmıcak yakamı yönetim glip son noktayıda koymuyor ki işkence çekiyoruz

131,585Konular
3,269,400Mesajlar
315,481Kullanıcılar
exposideSon Üye
Üst Alt