Mavi Tikli hesap satin alinacak

Rating - 0%
calinti hesaplar icin ucuk fiyat vermeyin biri 20bin diyo biri 4500 sonucta calinti hesap sahibi geri alabilir
bunu goz onunde bulundurun lutfen

prix

HAYALET
Rating - 0%
calinti hesaplar icin ucuk fiyat vermeyin biri 20bin diyo biri 4500 sonucta calinti hesap sahibi geri alabilir
bunu goz onunde bulundurun lutfen
Hesap hesaptır.

o zmn sana türk takipcili tiksiz hesap vereyim normal hacksiz hesap istiyorsansa : D ?

önemli olan tikidir. yabancı vs başka ülke hesap olması fark etmez.

Rating - 0%
Hesap hesaptır.

o zmn sana türk takipcili tiksiz hesap vereyim normal hacksiz hesap istiyorsansa : D ?

önemli olan tikidir. yabancı vs başka ülke hesap olması fark etmez.
kardesim 20 bin verecegime gider ajansla anlasir 10 bine mavi tik yaptiririm hesabima
calinti hesap icin 20 binlira cope atamam kusura bakma makul fiyatlar verin

prix

HAYALET
Rating - 0%
kaç tl bekliyorsun hesap için 100 tl ye tikli mi satalım

sonra sen x bi forumlarda git 20k 30k 50k ya sat : D ?

ya da yabancılara vs sat bize bu para çok deidğin paranın 3 katına sat : D?

kimse salak değil bro hesabın değeri neyse o işine gelmiyorsa alma. bitti yok yabancı hesap bu yok çalıntı vs farketmio : D

hesabın tik varsa değerlidir takipci önemli değil isterse suriyeli takipci olsun.

Rating - 0%
kaç tl bekliyorsun hesap için 100 tl ye tikli mi satalım

sonra sen x bi forumlarda git 20k 30k 50k ya sat : D ?

ya da yabancılara vs sat bize bu para çok deidğin paranın 3 katına sat : D?

kimse salak değil bro hesabın değeri neyse o işine gelmiyorsa alma. bitti yok yabancı hesap bu yok çalıntı vs farketmio : D

hesabın tik varsa değerlidir takipci önemli değil isterse suriyeli takipci olsun.
kardes anlamadin galiba ben sana 100 tl demedim ama 20 bin verecek kadar da salak degilim
bu isi biliyorum zamanim yok isim gucum var yoksa bizde zamaninda mavi tikli hesap sattik
beni coluk cocukla karistirma yasim 30 ben 2500 tl ye bir suru mavi tikli hesap sattim
simdi benden bir musterim istiyor diye arayistayim yoksa tikmis felan senin dedigin kadar pahali bir olay degil

Rating - 0%
Bu kişinin niyeti belli Mesajlaşmalardan çok net anladım. hiç konuşulmaması gerekilen bir konu

Rating - 0%
Bu kişinin niyeti belli Mesajlaşmalardan çok net anladım. hiç konuşulmaması gerekilen bir konu
belli kardesim kimin ne niyette oldugu hesap satmak isitiyorsunuz ama hangi hesap oldugu belli degil
bir cok kisi bir baskasinin hesabini satmaya calisti kanitlar mevcut ayrica nedense herkez butce nedir diyor
eger gercekten bu isi yapiyorsaniz kendi fiyatinizi belirlersiniz ornek diger arkadas gibi 20 bin tl dersiniz bende
ona gore cevap veririm ayrica her onume gelenden mavi tikli hesap satin almam
kanitlamaniz gerekir hesabin sizde oldugunu ondan sonra tc kimlik no isterim banka bilgierinizle eslesirse
size parayi atarim ondan sonra hesabi verirsiniz her isin bir guvencesi olmak zorunda su butce olayinada aciklik getireyim 5 bin ile 30 bin tl arasi butcem var ama bi kac klik hesap icin 5 binlira verecegim anlamina gelmez kullanici adinin guzelligide onemlidir. bunu dikkate alarak gercekten bir hesap satiyorsaniz pm atin bos bos konusmaya gerek yok

Rating - 0%
ben daha once shadowbeyzden cok hesap aldim suan kendisine ulasamiyorum bana hic yanlisi olmadi
eger buradaysan bana ulas lutfen kardesim

prix

HAYALET
Rating - 0%
Tamam bro gidip alabilirsin satan varsa istediğinden mavi tikli hesap al ama kimsenin de gelip sana kimliğini atacağını düşünmüyorum 1k 2k tl kazanacak diye kimliğini neden atsın ? kendini nie tehlikeye atsın

2. ajanslar ile anlaşıp 10k tl ye alırım diyorsun neden almıyorsun

2. olarak en son mavi tik alanlar fiyatlar 25k tl di

ilk haber sitelerinden haber verip sonra başvuru yapıyorlardı

2. olarak da diyorsun mavi tikli hesaplar çalıntı vs elinizden gider falan

peki hesabı sana sattı sonra hesap geri alındı vs tiki silindi ne olacak

tc kimliği ne için istiyorsun ???

prix

HAYALET
Rating - 0%
neyse sana iyi mavi tikli hesap aramalar bro boş polemiğe girmeme gerek yok garip geldi konu ve çıkarcı geldi.

sana iyi tikli aramalar.

131,557Konular
3,269,160Mesajlar
315,407Kullanıcılar
huseyin0110Son Üye
Üst Alt