Rating - 0%
Mavi Tikli hesap satin alinacak
kullanici adi ve fiyat bilgisi verin
butcem hesaba bagli olarak degisiklik gosterebilir pm attmbütcen ne kadar pm at
butcem hesaba bagli olarak degisiklik gosterebilir pm attmbütcen ne kadar pm at
var 4500Mavi Tikli hesap satin alinacak
Hesap hesaptır.calinti hesaplar icin ucuk fiyat vermeyin biri 20bin diyo biri 4500 sonucta calinti hesap sahibi geri alabilir
bunu goz onunde bulundurun lutfen
kardesim 20 bin verecegime gider ajansla anlasir 10 bine mavi tik yaptiririm hesabimaHesap hesaptır.
o zmn sana türk takipcili tiksiz hesap vereyim normal hacksiz hesap istiyorsansa : D ?
önemli olan tikidir. yabancı vs başka ülke hesap olması fark etmez.
kardes anlamadin galiba ben sana 100 tl demedim ama 20 bin verecek kadar da salak degilimkaç tl bekliyorsun hesap için 100 tl ye tikli mi satalım
sonra sen x bi forumlarda git 20k 30k 50k ya sat : D ?
ya da yabancılara vs sat bize bu para çok deidğin paranın 3 katına sat : D?
kimse salak değil bro hesabın değeri neyse o işine gelmiyorsa alma. bitti yok yabancı hesap bu yok çalıntı vs farketmio : D
hesabın tik varsa değerlidir takipci önemli değil isterse suriyeli takipci olsun.
belli kardesim kimin ne niyette oldugu hesap satmak isitiyorsunuz ama hangi hesap oldugu belli degilBu kişinin niyeti belli Mesajlaşmalardan çok net anladım. hiç konuşulmaması gerekilen bir konu
ben diyorum kürşat.çalıntı tikliye 20.000 tl diyen kim amk ? :d
tm knk iyi s*kmeler sana o zamanben diyorum kürşat.
hesabın çalıntı olup olmamasına bakılmaz hesabın ebedi olup olunmamasına bakılır benim gözümde isteyen istediği fiyatı verir almak istemiyorsa almazsın olr biter![]()
çalıntı tikliye 20.000 tl diyen kim amk ? :d
knk s*kme ile alakalı değil hesaplar normalde dolar kurucu üzeirnden satılıo : Dtm knk iyi s*kmeler sana o zaman
Tüm sırrı bozdun tüh 😂