Memnuniyet, Şikayet ve Öneri Değerlendirmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, sohbetin tamamen yüklenmesini bekleyene kadar index azıcık donuyor gibi oluyor. İndexten kaldırılıp yukarıdaki header'dan girebiliriz.

1. yeni rütbe rozetleri hiç güzel değil bence dün gece birşey yaptınız o çok güzeldi
2. Ekli dosyayı görüntüle 13649 burası küçük harflerle yazılabilir

3.Ekli dosyayı görüntüle 13650 ingilizce textler
1 - Rütbeler daha tam kesin değil yöneticilerimizi deneme yapıyor o halledilecek. Yoğun istek gelirse rütbeler eski haline dönebilir.
2 - Orasının büyük olması daha dikkat çeker. Yinede değerlendirilebilir.
3 - Bu öneri yapılmıştı ve değerlendirmede.

önerileriniz için teşekkür ederiz.

Sohbet ara sıra HTML oluyor CSS falan gidiyor sadece ben demi oluyor o yoksa sizdede oluyor mu?
Butonlar beyaz oluyor falan CSS JS gidiyor.

Forumun ortamı güzel ama eskisi gibi web uygulamalarını hackleme gibisinden konular yok. Artık herkes kolay para peşinde kimse teknik istemiyor. Bir şey diyemem saygı duyarım. Sadece forumun kuruluş amacı dışına çıkmış oluyoruz. Şuan foruma bilişim forumu olarak bakıyorum..

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır böyle bir konu açmıyorduk bugün açmaya karar verdim.

Bu konunun altına Forumumuzda olması veya olmaması gerekenleri ayrıca forumdan memnun musunuz?
Eğer memnun değilseniz sebeplerini yazmanızı rica ediyorum.

Ayrıca şikayetlerinizi de yazın mutlaka kısa sürede çözüm bulunsun herkes rahatlasın.

Tüm Forum Yöneticileri yazdıklarınızı tek tek okuyacak ve çözüm üretmeye çalışacaktır lütfen detaylı olarak yazın ki kısa sürede kesin çözümler üretilebilsin.

Bundan sonra her ayın 24'ünde böyle bir konu açıp durum değerlendirmesi yapacağım amacım herkesin sevdiği bir ortam oluşturmak.

@Mectruy @Gençtürk @CrowZ @Demiя @İntelligence

daha güzel forum konuları olabilir

Forumun ortamı güzel ama eskisi gibi web uygulamalarını hackleme gibisinden konular yok. Artık herkes kolay para peşinde kimse teknik istemiyor. Bir şey diyemem saygı duyarım. Sadece forumun kuruluş amacı dışına çıkmış oluyoruz. Şuan foruma bilişim forumu olarak bakıyorum..
Haklısınız, ancak üyelerimiz bu yönelimde olduğu için yapıcak pek bir şey göremiyoruz...
Sosyal medya konuları azaltılsın @Nobody
Onun için hide zorunluluğu kalktı zaten, daha dikkat ediliyor. Teşekkür ederiz öneriniz için.
daha güzel forum konuları olabilir
bunu üyelerin yapması gerekiyor, biz de paylaşmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. Bize destek olabilirsiniz, teşekkür ederiz...

Saygı ? kendi düşüncemi belirtiyorum ama çoğu gezgin bu durumlarda forumdan soğutulduğunu düşünüyorum daha çok foruma kazandırılması için adım atılmalı, forumda hayalet gibi geziniyoruz takıp umursayan kimse yok, haksız mıym
Dostum saygı görmek istiyosan kendini foruma kanıtlamalısın. Saygısızlık yapan olursa ilgileniyoruz zaten.

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır böyle bir konu açmıyorduk bugün açmaya karar verdim.

Bu konunun altına Forumumuzda olması veya olmaması gerekenleri ayrıca forumdan memnun musunuz?

Ayrıca şikayetlerinizi de yazın mutlaka kısa sürede çözüm bulunsun herkes rahatlasın.

Tüm Forum Yöneticileri yazdıklarınızı tek tek okuyacak ve çözüm üretmeye çalışacaktır lütfen detaylı olarak yazın ki kısa sürede kesin çözümler üretilebilsin.

Bundan sonra her ayın 24'ünde böyle bir konu açıp durum değerlendirmesi yapacağım amacım herkesin sevdiği bir ortam oluşturmak.

Bazen konu açtığımızda konuyu gizlemeyi unutuyorum herkezin basına gelebilir konu açma yerine bir buton gelse konu gizle yada açık yap diye bazen çok güzel bir konu acila bilir ama konuyu gizlemeyi unuturlar kimsede konuyu gizlemedigimiz zaman like yada yorum yapmıyor büyüzden rütbe atlamamiz daha yavaş oluyor ve form da zaten eksik yok birde konulara rütbemiz yetimiyor bununda düzeltilse cok iyi olur cok güzel bir konu görüyorum işime yarıyacak rütbem yetmiyor (sadece öneri ve fikir lütfen kimse yorumuma abuk subuk yorumlar yapmasın)

Bazen konu açtığımızda konuyu gizlemeyi unutuyorum herkezin basına gelebilir konu açma yerine bir buton gelse konu gizle yada açık yap diye bazen çok güzel bir konu acila bilir ama konuyu gizlemeyi unuturlar kimsede konuyu gizlemedigimiz zaman like yada yorum yapmıyor büyüzden rütbe atlamamiz daha yavaş oluyor ve form da zaten eksik yok birde konulara rütbemiz yetimiyor bununda düzeltilse cok iyi olur cok güzel bir konu görüyorum işime yarıyacak rütbem yetmiyor (sadece öneri ve fikir lütfen kimse yorumuma abuk subuk yorumlar yapmasın)
Önerin için teşekkürler. Bu gibi durumlarda 5 dk konu düzenleme yetkiniz var. Geçtiyse konunuzu raporlayın biz anında ilgileniriz. Ekleriz.

Forma sesli konuşma bir yeri ola bilir discord gibi mesela kişisel yada toplu olarak bazen yazarak değilde konuşarak işleri halletmek daha iyidir gibi tabiki size kalmış bişey öneri sadece

Forma sesli konuşma bir yeri ola bilir discord gibi mesela kişisel yada toplu olarak bazen yazarak değilde konuşarak işleri halletmek daha iyidir gibi tabiki size kalmış bişey öneri sadece
Onun için zaten Fırat reis @F in sunucusu var şuanlık sunucu açmayı düşünmüyor yönetim sanırsam. Fırat hocamın dcsi çok kaliteli mizahlı. Oraya katılabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,893Konular
3,272,369Mesajlar
316,488Kullanıcılar
regex-Son Üye
Üst Alt