Önemli Memnuniyet, Şikayet ve Öneri Değerlendirmesi

Rating - 0%
Ben pek memnun değilim aslında artık forumda eskisi gibi çok ıyıseyler donmuyor acılan konular ıse takıpcı kazanma veya fake konular adam coın ıle konu acmıs free sıte dıye alıyoruz verdıgı lınk bıle sahte boyle sey olmaz

CrowZ 

Rock & Davranış Bilimi
Rating - 0%
Benim şikayetim bazı adminlerin bana takık olması adamın bana garezi var sanki admin değilken konularım süperdi ama admınlıge geçti hergun ban yedim resmen tek haksız bulunan taraf ben oluyorum kendıme kufur edıyorum adam ona bıle banlıyor beni supermeler ana bacı kayınca birşey yok ben kendıme etmeme rağmen ban yiyorum açtıgım tum konuları aynı admın kılıt edıyor neymıs varmıs o konu ben o konuya bakarak acmıyorum konumu onu okuyan ınsanlara yararı olsun dıye acıyorum dıger konular 2020 ocakta acılmıs mesela adam gelıp kapıyor benımkını zaten tarıh olmuş o konu nıye gelıpte kapatırsınki ben bu konunun acılen cozulmesını ıstıyorum
Yönetim ekibinde ki insaları az çok bilirim hal ve hareketlerinden, ayrımcılık ve kişisel meselelerini taşıyacağını düşünmüyorum. Ama haksızlığa uğradığını düşünüyorsan Daha üst rütbelerle iletişime geç

Rating - 0%
benim 2 önerim olacaktı ilki vip üyelikiğin fiyatının aynı kalması çünkü forumda herkes coinli konu açmıyor hatta like ve yorum la neden hide alıyorsun diyende oluyor bence bu bant iyi eğer ilerde daha fazla özellik eklenip artış yapılırsa daha iyi olur ve artış foruma da yarar (gerek para gerek paylaşım fazlalığı ve forum reklamı) bu durum iki tarafı da mutlu edebilir hem tl ile alacak için hem de coin kasmaya çalışacak için.

Diğeri ise yeni üyeleri post atmaya şevklendirme amaçlı level atlamada,report bildirmede,forumda düzgün davranmada,kurallara uymaları durumunda bir miktar coin verilmesi uyulmadaığı taktirde daha ağır ban cezaları(ör:hwid ban ve 2 ay ücretsiz üyelik açamama sadece ekstra parayla ücretli üyelik açabilme) gibi. belki daha fazla şevklenip katkı sağlarlar ya da en azından aynı konuları tekarar tekrar açmazlar.

Zabtruy 

God
Rating - 100%
Yönetim ekibinde ki insaları az çok bilirim hal ve hareketlerinden, ayrımcılık ve kişisel meselelerini taşıyacağını düşünmüyorum. Ama haksızlığa uğradığını düşünüyorsan Daha üst rütbelerle iletişime geç
kesinlikle ayrımcılık oldugunu dusunuyorum kımınle ıletısıme geceyım

Rating - 0%
Telif hakkı içerik paylaşılması yasaktır!
1- Forumda yapmış olduğunuz tüm içeriklerden, paylaşımı yapan kişi olarak sorumlusunuz ! yasa dışı bir paylaşım yapmanız halinde yetkili mercilere ip ve üyelik bilgilerinizin iletileceğini kabul etmiş oluyorsunuz.

(Reis bu ma.dde çok ürkütücü bunu değiştirme şansınız varmıdır ya 😲)
.com domain telif yüzünden btk tarafından engellendi o yüzden bu madde bu kadar sert yazıldı.

Rating - 0%
Selamlar,
Özgün konular açılmasına teşvik edilmeli.

Forumda ticaret puanı sistemi gelmeli. Kısmen de olsa dolandırıcılık önüne geçebiliriz bu sayede.

Forum içi yazılım ekibi kurulabilir. Her ay yeni bir yazılım sunacak foruma. Ya da başka ekipler de gelebilir.

Bir de 23 nisanda forumda yaşça en genç arkadaşımızı admin yapalım. Eğlenceli olur. - sadece rank gösteriminde admin olacak yetkisi falan aynı kalsın bence.

Rating - 0%
Forum Rank berbat incelenmesini isterim + olarak tema bana çok sıkıcı gelmeye başladı eskisi bile çok daha iyiydi umarım düşünürüz bunları + bazı ranklarda hayla hata var giderilsin pazar yeri gelebilir herkes istediğini satar bazı forumlara benzeyebilir sıkıntı yok konu bump miydi neydi yukarı çıkarma ozellikle o gelsin level 1 uzman Rank gibi başlangıç isimleri değişsin supremeden haz almiyorum eminim ben hariç herkes supremeden haz almiyordur ismi değişsin rengarenk olmasın :) Ömer
ADAM

Rating - 0%
"raporlarınız çözüldü" bildirimi kaldırılmış galiba hangi report yersiz hangisi yerli diye bilmemizi sağlıyordu modlar ona göre not bırakıyordu tekrar gelse çok iyi olur bence ya da bende sorun var.

Rating - 0%

Bu konunun altına Forumumuzda olması veya olmaması gerekenleri ayrıca forumdan memnun musunuz?
Eğer memnun değilseniz sebeplerini yazmanızı rica ediyorum.

Ayrıca şikayetlerinizi de yazın mutlaka kısa sürede çözüm bulunsun herkes rahatlasın.

Tüm Forum Yöneticileri yazdıklarınızı tek tek okuyacak ve çözüm üretmeye çalışacaktır lütfen detaylı olarak yazın ki kısa sürede kesin çözümler üretilebilsin.

Bundan sonra her ayın 24'ünde böyle bir konu açıp durum değerlendirmesi yapacağım amacım herkesin sevdiği bir ortam oluşturmak.

@Mectruy @Nobody
@Roselly @CrowZ @Castiel @Code Black @Al Simmons @F
Yazdığımız konuları sonradan duzenliyemiyoruz ona bakarsanız çok iyi olur

Rating - 0%
"raporlarınız çözüldü" bildirimi kaldırılmış galiba hangi report yersiz hangisi yerli diye bilmemizi sağlıyordu modlar ona göre not bırakıyordu tekrar gelse çok iyi olur bence ya da bende sorun var.
Kaldırılmadı raporlar çözüldükten sonra size bildirim atma seçeneğini işaretlemiyorlardır.

Rating - 0%
Selamlar,

Forumda ticaret puanı sistemi gelmeli. Kısmen de olsa dolandırıcılık önüne geçebiliriz bu sayede.

Forum içi yazılım ekibi kurulabilir. Her ay yeni bir yazılım sunacak foruma. Ya da başka ekipler de gelebilir.

Bir de 23 nisanda forumda yaşça en genç arkadaşımızı admin yapalım. Eğlenceli olur. - sadece rank gösteriminde admin olacak yetkisi falan aynı kalsın bence.
1- Yakında eklenecek.
2- Gerekli kişiler bulunursa kurulur.
3- Değişik bir düşünce çee

Rating - 0%

Bu konunun altına Forumumuzda olması veya olmaması gerekenleri ayrıca forumdan memnun musunuz?

Ayrıca şikayetlerinizi de yazın mutlaka kısa sürede çözüm bulunsun herkes rahatlasın.

Tüm Forum Yöneticileri yazdıklarınızı tek tek okuyacak ve çözüm üretmeye çalışacaktır lütfen detaylı olarak yazın ki kısa sürede kesin çözümler üretilebilsin.

Bundan sonra her ayın 24'ünde böyle bir konu açıp durum değerlendirmesi yapacağım amacım herkesin sevdiği bir ortam oluşturmak.

@Mectruy @Nobody
Hesapta site açıcaktı cihan adlı mavi tıklı adam aldı parayı 4 gündür ortada bişe yok memnun değilim

Rating - 0%
benim 2 önerim olacaktı ilki vip üyelikiğin fiyatının aynı kalması çünkü forumda herkes coinli konu açmıyor hatta like ve yorum la neden hide alıyorsun diyende oluyor bence bu bant iyi eğer ilerde daha fazla özellik eklenip artış yapılırsa daha iyi olur ve artış foruma da yarar (gerek para gerek paylaşım fazlalığı ve forum reklamı) bu durum iki tarafı da mutlu edebilir hem tl ile alacak için hem de coin kasmaya çalışacak için.

Diğeri ise yeni üyeleri post atmaya şevklendirme amaçlı level atlamada,report bildirmede,forumda düzgün davranmada,kurallara uymaları durumunda bir miktar coin verilmesi uyulmadığı taktirde daha ağır ban cezaları(ör:hwid ban ve 2 ay ücretsiz üyelik açamama sadece ekstra parayla ücretli üyelik açabilme) gibi. belki daha fazla şevklenip katkı sağlarlar ya da en azından aynı konuları tekrar tekrar açmazlar.

Bunlar foruma katkı sağlayabilir diye düşünüyorum.

Rating - 0%
Hayır bazen atmıyor yöneticiler uyarı.

Diğeri ise yeni üyeleri post atmaya şevklendirme amaçlı level atlamada,report bildirmede,forumda düzgün davranmada,kurallara uymaları durumunda bir miktar coin verilmesi uyulmadığı taktirde daha ağır ban cezaları(ör:hwid ban ve 2 ay ücretsiz üyelik açamama sadece ekstra parayla ücretli üyelik açabilme) gibi. belki daha fazla şevklenip katkı sağlarlar ya da en azından aynı konuları tekrar tekrar açmazlar.

Bunlar foruma katkı sağlayabilir diye düşünüyorum.
1 - Vip sabit fiyatta kalıyor
2 - Saçma olur coin kazanmak basit ama en çok rapor atan ödüllendirilebilir. Eline sağlık öneriler için sağol.
Hesapta site açıcaktı cihan adlı mavi tıklı adam aldı parayı 4 gündür ortada bişe yok memnun değilim
şikayet açabilirsin.

Rating - 0%
Bir de şimdi yine aklıma geldi balon olmayan emek verilerek yazılmış konular için kategori oluşturulsa forumdan çok daha iyi verim alırdık. Ya da onlar ayrı işaretlenebilirdi vs. böyle olsa çok iyi olurdu
O sistem vasat modlar çalışıyor zaten.
Selamlar,

Admin değil de özel bir rank düşünülebilir, Çocuk Admin gibi, ayrıca özgün konu hakkında çok haklısınız elinize sağlık.

Rating - 100%
Hiç "Moderatör" rütbeli birisini görmedim (Moderatör rütbesi hâla aktif mi onu da bilmiyorum, ama yoksa da verdiğim öneridekiler gibi bir rütbe açılabilir). Moderatör rolü Kategori veya Forum Moderatörü olarak değişebilir. Misal Code Black en çok "Genel" kategorisinde veya "Eglence Mizah" formunda aktiftir. Sadece orada yetkileri (konu kilitleme, düzenleme, silme, çöpe taşıma) olacak şekilde o forumun veya kategorinin düzenini sağlayan birisi olabilir. Hem Kategori hem Forum Moderatörü örneği verdim çünki en çok hangisi size yatkınsa fikrim olsun istedim. Bu durumda Süper Moderatörler az da olsa rahatlayabilir. Ayrıca Süper Moderatörler daha çok konuları kontrol etmek yerine, o kategorinin veya formun yetkilisi konuları kontrol eder. Süper Moderatör rütbesindekiler konu kontrolünden rahatlarlar. Süper Moderatörler ise daha çok Spyhackerz'ın düzeninden sorumlu olabilirler (üye banlama, üye kontrolü, chat kontrolü, şikayetler). Benim fikrim bu yöndedir. Rütbe izinleri sizin kararınızdır, ben örnek verdim. Fikrim size gereksiz de gelmiş olabilir, mantıklı da bilemiyorum. Karıştırılmasın diye veya bilmeyen üye vardır diye Kategori ve Forumların hangi kısım olduklarını ss şeklinde göstereyim.

52d74c0c8c800b20ad37ccbd1da914a3.jpg

Rating - 0%
Hiç "Moderatör" rütbeli birisini görmedim (Moderatör rütbesi hâla aktif mi onu da bilmiyorum, ama yoksa da verdiğim öneridekiler gibi bir rütbe açılabilir). Moderatör rolü Kategori veya Forum Moderatörü olarak değişebilir. Misal Code Black en çok "Genel" kategorisinde veya "Eglence Mizah" formunda aktiftir. Sadece orada yetkileri (konu kilitleme, düzenleme, silme, çöpe taşıma) olacak şekilde o forumun veya kategorinin düzenini sağlayan birisi olabilir. Hem Kategori hem Forum Moderatörü örneği verdim çünki en çok hangisi size yatkınsa fikrim olsun istedim. Bu durumda Süper Moderatörler az da olsa rahatlayabilir. Ayrıca Süper Moderatörler daha çok konuları kontrol etmek yerine, o kategorinin veya formun yetkilisi konuları kontrol eder. Süper Moderatör rütbesindekiler konu kontrolünden rahatlarlar. Süper Moderatörler ise daha çok Spyhackerz'ın düzeninden sorumlu olabilirler (üye banlama, üye kontrolü, chat kontrolü, şikayetler). Benim fikrim bu yöndedir. Rütbe izinleri sizin kararınızdır, ben örnek verdim. Fikrim size gereksiz de gelmiş olabilir, mantıklı da bilemiyorum. Karıştırılmasın diye veya bilmeyen üye vardır diye Kategori ve Forumların hangi kısım olduklarını ss şeklinde göstereyim.

52d74c0c8c800b20ad37ccbd1da914a3.jpg
Moderatör aktif olucak yakında ben moderatör başlamıştım sonra smoda çekildi. Kategori moderatörü fikri iyi olur. Moderatörlere belirli yerde yetki verilebilir. Süper Moderatörlerin görevi de konuları kontrol etmek, düzeni sağlamak. Kontrol için admine yazmalılar. Moderatör gelince değerlendirilir eline sağlık güzel öneriler.

Rating - 0%

@Mectruy @Nobody
ben bu hesabin @muhammed. sahibiyim sifremi unuttum şifre yenileme bağlantısı istiyorum gönderildi diyor ama gelmiyor spamada düşmemiş epostada doğru

Rating - 0%

@Mectruy @Nobody
Forumda bazıları küfrediyor ve banlanmıyor bunlara çözüm getirilmesi gerek

131,557Konular
3,269,166Mesajlar
315,407Kullanıcılar
huseyin0110Son Üye
Üst Alt