Önemli Memnuniyet, Şikayet ve Öneri Değerlendirmesi

Kurtbey

SOYTARI
Rating - 0%
Aklımda bir şey var ilan panosu gibi bir şey mesala bir işlem yaptırmak isteyen kişiler yaptıracağı işlemi ve vereceği ödülü yani parayı yazıp ilan verierse güzel olabilir diye düşünüyorum şimdiden emeklerininz için teşekkürler
Çok mantıklı bence

• Like
Tepkiler: Eos
Rating - 0%
Forum Rank berbat incelenmesini isterim + olarak tema bana çok sıkıcı gelmeye başladı eskisi bile çok daha iyiydi umarım düşünürüz bunları + bazı ranklarda hayla hata var giderilsin pazar yeri gelebilir herkes istediğini satar bazı forumlara benzeyebilir sıkıntı yok konu bump miydi neydi yukarı çıkarma ozellikle o gelsin level 1 uzman Rank gibi başlangıç isimleri değişsin supremeden haz almiyorum eminim ben hariç herkes supremeden haz almiyordur ismi değişsin rengarenk olmasın :) Ömer
Bence rengarenk çok iyi

Kurtbey

SOYTARI
Rating - 0%
Ayrıca forum için mobil uygulama yapılacağını söyledi @Mectruy düşünüyoruz demişti ama masraflar ve giderleri çok olacağı için biraz zamana gerek duyduğunu söylemişti.

Gecenlerdede maddi sıkıntılar yaşanmıştı ve konu açılmıştı ..
Mobil uygulama ilede ilgili herhangi bi maddi sıkıntı çekmemek adına tekrar konu açılıp destek istenirse eminim ki çok faydası dokunur..

Ben kendi adıma ve forum üyeleri adına bu konuda sonsuz destek vereceğimizi düşünüyorum..

Rating - 0%
Ayrıca forum için mobil uygulama yapılacağını söyledi @Mectruy düşünüyoruz demişti ama masraflar ve giderleri çok olacağı için biraz zamana gerek duyduğunu söylemişti.

Gecenlerdede maddi sıkıntılar yaşanmıştı ve konu açılmıştı ..
Mobil uygulama ilede ilgili herhangi bi maddi sıkıntı çekmemek adına tekrar konu açılıp destek istenirse eminim ki çok faydası dokunur..

Ben kendi adıma ve forum üyeleri adına bu konuda sonsuz destek vereceğimizi düşünüyorum..
Siz kralsınız :) halledilir o da.

gaddaramca 

"Vur şanlı silahınla, gönül mülkü düzelsin"
Rating - 100%
Çoğunuza saçma gelebilir. Ama bence sadece kasılan like ve yoruma dayalının yanı sıra yapılan icraatlar'e göre de rütbeler getirilebilir. Böylece boş boş konuşan kişiler önce bir icraatlere Felan bakarlar, sonra aşık atabilecekler ise tartışırlar. Hem de daha bilgili kişilerin daha ağırlığı olur

Rating - 0%
Form bence daha iyi sunucuya taşınabilir yada kasma sorunu için bir sonuca varıla bilir bazen chat donuyo yada konularda aşağı yukarı hareket ederken konuya basıyoruz donduğu için başka konulara tıklıyor bunun sebebi bence sunucu kalitesi olmalı biraz daha iyi sunucu düşünülebilir. Tema konusunda siyah renk daha iyi olur diye düşünüyorum

norketamin 

Existential Overdose
Rating - 0%

Bu konunun altına Forumumuzda olması veya olmaması gerekenleri ayrıca forumdan memnun musunuz?
Eğer memnun değilseniz sebeplerini yazmanızı rica ediyorum.

Ayrıca şikayetlerinizi de yazın mutlaka kısa sürede çözüm bulunsun herkes rahatlasın.

Tüm Forum Yöneticileri yazdıklarınızı tek tek okuyacak ve çözüm üretmeye çalışacaktır lütfen detaylı olarak yazın ki kısa sürede kesin çözümler üretilebilsin.

Bundan sonra her ayın 24'ünde böyle bir konu açıp durum değerlendirmesi yapacağım amacım herkesin sevdiği bir ortam oluşturmak.

@Mectruy @Nobody
@Roselly @CrowZ @Castiel @Code Black @Al Simmons @F
adminler daha samimi olsa keşke ve ban ve perma cezaları çok zor olsa

Rating - 100%

Bu konunun altına Forumumuzda olması veya olmaması gerekenleri ayrıca forumdan memnun musunuz?

Ayrıca şikayetlerinizi de yazın mutlaka kısa sürede çözüm bulunsun herkes rahatlasın.

Tüm Forum Yöneticileri yazdıklarınızı tek tek okuyacak ve çözüm üretmeye çalışacaktır lütfen detaylı olarak yazın ki kısa sürede kesin çözümler üretilebilsin.

Bundan sonra her ayın 24'ünde böyle bir konu açıp durum değerlendirmesi yapacağım amacım herkesin sevdiği bir ortam oluşturmak.

@Mectruy @Nobody
Selamlar, wifi ile siteye giremiyorum sadece mobil veriden girebiliyorum ddos koruması izin vermiyor

ParZ 

print(fake.profile())
Rating - 0%
Bahsi geçen spyshop gelicek mi ? Yoksa coin işi yormaya başladı eskiden meraklanıp bildiğimi tahmin ettiğim konulara bile bakardım belki yeni bir şey öğrenirim diye şimdi bakicam ama coinim boş bi konuya mı gidicek diye düşünurken konuya bakmaktan vazgeçiyorum. Ayrıca yeni gelen gezgin arkadaşlardan bi çoğuda coinli konuları bitcoin tarzı zannettiğinden forumdan yol alıyo. Nacizane fikrim coin konusunda düzenlemeye gidilmesi :)

Rating - 100%
Şu ayda 2000$, günde 1000₺ kazanma, 30 dakikada 1 bitcoin kasma, ve benzeri konu başlıklarının yasaklanmasını düşünüyorum.

Rating - 100%
1-Selamın aleyküm ,
Çoğunuzunda bildiği gibi direk kayıt olur olmaz chata girip Instagram nasıl hacklenir , mail nasıl çalarım , nerden bu işlere başlarım , doping hafıza linkini verebilir misiniz ,hide nasıl alınır , kredi sistemi nedir
gibi soruları(benim en çok gördüklerim bunlar) ilk kayıt olanlara başlangıç rehberi olarak verilebilir . bir konu yaparak bir kaç tane temel konu linkini bir konuya yapıştırıp yeni kayıt olanlara da bildirim olarak o konu düşer

Bu şekilde insanlar hem daha rahat öğrenir hem de chatta kargaşa çıkm

Mesela bu konu https://spyhackerz.org/forum/threads/İnstagram-hackleme-sitesi.41630/az.?.41630/

2-Silinen konunun coini iade edilsin

3-Bazen konu atınca yanlış yere atılabiliyor , ya da sonradan silmek istediğim konular oluyor mesela ama zaman geçiyor bu yüzden de bir tane moderatöre yazmak zorunda kalıyorum hem onlar uğraşmasin hem biz ugrasmayalim kendi konularımıza istediğimiz değişikliği yapabilelim

Bir tane arkadaş 3. İçin ilk 10dk içinde konu silme olsun demişti
3 nede katılıyom knkm

Rating - 0%

@Mectruy @Nobody
bazı şeylerin çok abartıldığını düşünüyorum lgbt hakkında saygı duymadığım için mi 10+ günlük chat banı aldım mesela küfür ettiğimi kabul ediyorum ama siktiri boktan bişey için cidden forum üyesinin bu uzun süre chat banını kabul etmiyorum açıkcası konuyu açan ben değilim yorum yapıyorum o an mod tarafından 10 günlük ban yiyorum bu konu hakkında dönüşünüzübekliyorum

Rating - 0%

@Mectruy @Nobody
Forumda özgün konular için tag (tagdan kastım "coinli" gibi bir şey) olsa iyi olabilirdi böylece daha iyi ayırt edebilirdik. Ayrıca belki uç bir istek gibi durabilir ama puanlama sistemi olsa muhteşem olurdu çünkü like+yorum yapıp coin vereceğin konu sen içine bakmadan kapalı kutu gibi oluyor ne çıkacağını bilmiyorsun güzel mi kötü mü olacağını bilemiyorsun. Ama bu olsaydı da şu sorun ortaya çıkardı yeni konulara bile bile düşük veren asalaklar olurdu, bunun önüne geçmek için de belli bir like sayısını geçmiş (örn. 100 like) konulara bu özellik getirilebilirdi. Son olarak birincisi kadar önemli olmasa da ve belki biraz aşırılığa kaçsa da spy logosundaki şeytan kuyruğu biraz şey mi duruyor ne 😅

Rating - 0%

@Mectruy @Nobody
Telif hakkı içerik paylaşılması yasaktır!
1- Forumda yapmış olduğunuz tüm içeriklerden, paylaşımı yapan kişi olarak sorumlusunuz ! yasa dışı bir paylaşım yapmanız halinde yetkili mercilere ip ve üyelik bilgilerinizin iletileceğini kabul etmiş oluyorsunuz.

(Reis bu ma.dde çok ürkütücü bunu değiştirme şansınız varmıdır ya 😲)

Rating - 0%

@Mectruy @Nobody
Reis bide bi tik istiyorum ya alabilir miyim ? Pls

Rating - 100%
Telif hakkı içerik paylaşılması yasaktır!
1- Forumda yapmış olduğunuz tüm içeriklerden, paylaşımı yapan kişi olarak sorumlusunuz ! yasa dışı bir paylaşım yapmanız halinde yetkili mercilere ip ve üyelik bilgilerinizin iletileceğini kabul etmiş oluyorsunuz.

(Reis bu ma.dde çok ürkütücü bunu değiştirme şansınız varmıdır ya 😲)
Bu değiştirilemez

Rating - 0%
1-Eski konuların açılıması çok can sıkmaya başladı + clickbait yapıyorlar gözüme çarpmıştı,
2-Gezginler sürekli eski konuları ctrl+c ctrl+v yapıp hit kasıyolar bunun önünede geçilmesi gerekiyor

Rating - 0%

@Mectruy @Nobody
Elinize sağlık

Zabtruy 

God
Rating - 100%
Benim şikayetim bazı adminlerin bana takık olması adamın bana garezi var sanki admin değilken konularım süperdi ama admınlıge geçti hergun ban yedim resmen tek haksız bulunan taraf ben oluyorum kendıme kufur edıyorum adam ona bıle banlıyor beni supermeler ana bacı kayınca birşey yok ben kendıme etmeme rağmen ban yiyorum açtıgım tum konuları aynı admın kılıt edıyor neymıs varmıs o konu ben o konuya bakarak acmıyorum konumu onu okuyan ınsanlara yararı olsun dıye acıyorum dıger konular 2020 ocakta acılmıs mesela adam gelıp kapıyor benımkını zaten tarıh olmuş o konu nıye gelıpte kapatırsınki ben bu konunun acılen cozulmesını ıstıyorum

131,558Konular
3,269,180Mesajlar
315,409Kullanıcılar
Elis.Son Üye
Üst Alt