Arkadaşlar mining için sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Anakart , işlemci ve ekran kartı arıyorum. Minimum düzeyde kurmak istiyorum önerileriniz nelerdir ?
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar mining için sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Anakart , işlemci ve ekran kartı arıyorum. Minimum düzeyde kurmak istiyorum önerileriniz nelerdir ?
Merhaba bu konuda bilgim yok ama Youtube da mining sistemi dizen bir adam görmüştüm kanal adı aklımda değil search kısmına Mining nasıl yapılır vb yazarsan çıkacaktır ( İlk başlarda kazancından çok zararı oluyormuş videoyu izlemiştim vazgeçtim)Arkadaşlar mining için sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Anakart , işlemci ve ekran kartı arıyorum. Minimum düzeyde kurmak istiyorum önerileriniz nelerdir ?
Kanki az çok anlarım 200 dolarlık hangi coini kazıyorarkadaşlarım başladı 10k paraya ideal bir mining sistemi kurdular aylık 200 dolar kazanç getiriyor yaktığı elektrikte 100-150 arası. Yani bu çok zarar ettik kazandırmıyor diyen kişiler kat kat para kazanıyor yani elektrik kısmı şehir efsanesi. Benim şuan 10k civarı bütçem yok bende ufak tefek başlamak istiyorum. İnternettekilere bakarsak onların dandik dedikleri şeyler bize gelmez![]()
kanka şehir efsanesi diyorsun ama adamlar bunu kat kat daha yüksek bütçeyle yapıyorlar şimdi hatırlamasam da bir kanalda izlemiştim adam kendi sisteminin toplam gelirini hesaplıyordu ve o hesaba göre maliyet gelirden kat kat daha büyük kalıyor türkiye gibi bir yerde çok zorarkadaşlarım başladı 10k paraya ideal bir mining sistemi kurdular aylık 200 dolar kazanç getiriyor yaktığı elektrikte 100-150 arası. Yani bu çok zarar ettik kazandırmıyor diyen kişiler kat kat para kazanıyor yani elektrik kısmı şehir efsanesi. Benim şuan 10k civarı bütçem yok bende ufak tefek başlamak istiyorum. İnternettekilere bakarsak onların dandik dedikleri şeyler bize gelmez![]()
ayrıca 10kya nasıl bir sistem kurdular onu anlayamadım mining araçları daha pahalı ve getirileri de fiyatlarına göre az aylık 200 dolar sanmıyorumarkadaşlarım başladı 10k paraya ideal bir mining sistemi kurdular aylık 200 dolar kazanç getiriyor yaktığı elektrikte 100-150 arası. Yani bu çok zarar ettik kazandırmıyor diyen kişiler kat kat para kazanıyor yani elektrik kısmı şehir efsanesi. Benim şuan 10k civarı bütçem yok bende ufak tefek başlamak istiyorum. İnternettekilere bakarsak onların dandik dedikleri şeyler bize gelmez![]()
Kazım gücü var kanki arkadaşın 250/mhs ile kazar 10klık sistemle sen 3 5klık ile 100-25/mhz kazarsın yani kazancın %50 düşer aynı coini kazarsan elektriğin ortlama aynı olur yani sana harçlık kalır pek kurtarmaz sen bilirsinarkadaşlarım başladı 10k paraya ideal bir mining sistemi kurdular aylık 200 dolar kazanç getiriyor yaktığı elektrikte 100-150 arası. Yani bu çok zarar ettik kazandırmıyor diyen kişiler kat kat para kazanıyor yani elektrik kısmı şehir efsanesi. Benim şuan 10k civarı bütçem yok bende ufak tefek başlamak istiyorum. İnternettekilere bakarsak onların dandik dedikleri şeyler bize gelmez![]()
aynen ama arkadaşlarının da öyle çok gelir elde edeceklerini sanmıyorum aylık 200 dolardan 5 ayda 1k dolar eder ve 10kyı çıkarmaları bile 50 ay ederKazım gücü var kanki arkadaşın 250/mhs ile kazar 10klık sistemle sen 3 5klık ile 100-25/mhz kazarsın yani kazancın %50 düşer aynı coini kazarsan elektriğin ortlama aynı olur yani sana harçlık kalır pek kurtarmaz sen bilirsin
Kankacım öncelikle sana şunu söylemem gerek ki Türkiye'de Kw/h kullanım ücreti 0.74 kuruş.arkadaşlarım başladı 10k paraya ideal bir mining sistemi kurdular aylık 200 dolar kazanç getiriyor yaktığı elektrikte 100-150 arası. Yani bu çok zarar ettik kazandırmıyor diyen kişiler kat kat para kazanıyor yani elektrik kısmı şehir efsanesi. Benim şuan 10k civarı bütçem yok bende ufak tefek başlamak istiyorum. İnternettekilere bakarsak onların dandik dedikleri şeyler bize gelmez![]()