sik kırıklarını siklememBak olum benim hakkımda düzgün konuş kan alırım senden götün yiyor, gücün yetiyorsa hadi beni heykle amk sonum shade gibi olacakmış yiyosa buyur hadi ? bekliyorrum
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
sik kırıklarını siklememBak olum benim hakkımda düzgün konuş kan alırım senden götün yiyor, gücün yetiyorsa hadi beni heykle amk sonum shade gibi olacakmış yiyosa buyur hadi ? bekliyorrum
noboy benim sexi knk onunlar DÜzgün konuşBak olum benim hakkımda düzgün konuş kan alırım senden götün yiyor, gücün yetiyorsa hadi beni heykle amk sonum shade gibi olacakmış yiyosa buyur hadi ? bekliyorrum
anlamadım?noboy benim sexi knk onunlar DÜzgün konuş![]()
sik kırı diyorum Nobody benim knkm onla düzgün konuşanlamadım?
lan bana sataşan o aq çıldırtmayın amknoboy benim sexi knk onunlar DÜzgün konuş![]()
olum sen ayt limisin anlamıyorsun , DİYORUM NOBODY İLE DÜZGÜN KONUŞ O BENİM KNKhayırdır konuşmazsam ne olacak?
lan bana ne sataşıyon yarr.m icraat yap lan bana lafla gelmehayırdır konuşmazsam ne olacak?
kanka anlamadım kime dediğiniolum sen ayt limisin anlamıyorsun , DİYORUM NOBODY İLE DÜZGÜN KONUŞ O BENİM KNK
konuşmuyorum lan at ağızlı sanane ak ?olum sen ayt limisin anlamıyorsun , DİYORUM NOBODY İLE DÜZGÜN KONUŞ O BENİM KNK
ya salakmısın ne siksin sen anlamadım gelene geçene dalga geçer gibi yorum atıyosun senle zaten uğraşmam seviyenede inmem ama sabrımı taşırma derimlan bana ne sataşıyon yarr.m icraat yap lan bana lafla gelme

taşırıyorum hadi napçan en fazla banlatçan he fazla laf yapmaya salakmısın ne siksin sen anlamadım gelene geçene dalga geçer gibi yorum atıyosun senle zaten uğraşmam seviyenede inmem ama sabrımı taşırma derim
siktimin özürlüsü kendi kendine konuşuyo at ağızlı delikanlı olmuş hepsi amkbizim code red kardeşiminde yaşı küçük yinede senden olgun aq ağır olki batman gelesin eşşek sıpası
tanımadiğın kişilierle bilmediğin şeyler hakkınsa konuşma ve çamur atma s.kerim götünü seninlan sanalda ne yerin varki ne yapayım aq? evine gelip tecavüzmü ediyim at kafası git babanın okul harçlığı diye verdiği parayla domain regle koçum sonra mec e pm atarsın haber yap diye
sik lan bekliyorum 1 saat süren vartanımadiğın kişilierle bilmediğin şeyler hakkınsa konuşma ve çamur atma s.kerim götünü senin
s.kerim belanı he hadi lan icraat yap sie uzasenin gibi salakları çok gördüm sağa sola sataşıpta dikkat çekmeye çalışma efendi gibi otur oturduğun yerde
sitenmi var amcıksik lan bekliyorum 1 saat süren var
ahdhwjehwjwjej şuan sanalda taşşağına takılıyorum , hedef yaptığımdada tecavuz ettiğimde bilinir ille çok örnkeleri var.IOHDSAIhıasD şunun yazma şekline bakarmısın hiç yaşı büyük biri gibi yazmıyosun seni tanımıyorum tanımakta istemiyorum sikimede takmam zaten buda sana son prim olsun dahada siklemem icraatsiz **Küfürbaz** kurusu
anneye, babaya hakaret küfür olmaz affıda olmaz siktirtme belanışu forumda ilk kez birine böyle küfrettim ağzımı bozmucaktım çileden çıkardın eşşolu eşşek