[MKA] Helen ve Alex bir yıkılış hikayesi [MKA]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim code red kardeşiminde yaşı küçük yinede senden olgun aq ağır olki batman gelesin eşşek sıpası

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
lan sanalda ne yerin varki ne yapayım aq? evine gelip tecavüzmü ediyim at kafası git babanın okul harçlığı diye verdiği parayla domain regle koçum sonra mec e pm atarsın haber yap diye

senin gibi salakları çok gördüm sağa sola sataşıpta dikkat çekmeye çalışma efendi gibi otur oturduğun yerde

IOHDSAIhıasD şunun yazma şekline bakarmısın hiç yaşı büyük biri gibi yazmıyosun seni tanımıyorum tanımakta istemiyorum sikimede takmam zaten buda sana son prim olsun dahada siklemem icraatsiz piç kurusu

şu forumda ilk kez birine böyle küfrettim ağzımı bozmucaktım çileden çıkardın eşşolu eşşek

IOHDSAIhıasD şunun yazma şekline bakarmısın hiç yaşı büyük biri gibi yazmıyosun seni tanımıyorum tanımakta istemiyorum sikimede takmam zaten buda sana son prim olsun dahada siklemem icraatsiz **Küfürbaz** kurusu
ahdhwjehwjwjej şuan sanalda taşşağına takılıyorum , hedef yaptığımdada tecavuz ettiğimde bilinir ille çok örnkeleri var.

Nobody kavga çıkartmak için bahane mi arıyorsun? yok böyle yaparım bilmem ne , kimse senin demenle ban atamaz adam akıllı konuşun seviyene inmem diyorsun gidip anaya laf ediyorsun bide 1 saat süren var diyorsun :D :D harbi şu haline gülüyorum 10 yaşındaki çocuklar gibisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,244Konular
3,281,490Mesajlar
318,790Kullanıcılar
haaSon Üye
Üst Alt