Mükremin Gezgin , Doğum Olayından Sonra Soruşturma Açıldı Fakat Kendisi 17 Haziranda Çıkardığı ''zirvedeyim'' Şarkısı Şuan #10'da Ve Yunan Troll Yorumları Saldırmaya Başladı...
hey yüce para nelere kadirsin be...Mükremin Gezgin , Doğum Olayından Sonra Soruşturma Açıldı Fakat Kendisi 17 Haziranda Çıkardığı ''zirvedeyim'' Şarkısı Şuan #10'da
Ve Yunan Troll Yorumları Saldırmaya Başladı
Ve Bilin Bakalım Bunu Kim Başlattı
Sizin Düşünceleriniz Neler ?
Bu ne aminak0yimMükremin Gezgin , Doğum Olayından Sonra Soruşturma Açıldı Fakat Kendisi 17 Haziranda Çıkardığı ''zirvedeyim'' Şarkısı Şuan #10'da
Netd Müziğin Bu Rezilliğe İzin Vermesinemi Şaşirim Devletin Ota Boka Engel Atıp Buna Atmamasınamı ŞaşırimMillet bune amk diye bakmaya giriyor ondan cikiyor
ilk tepkimBu ne aminak0yim
daha önce izleyen biri indirip farklı bi yere yüklesin de merak edenler olacaktır forumdan prim kazandırmayalım şuna
LĞOPKFDEWLPĞFPEĞonurum annem babasız yawrum ÜDEQPDÜEW3PD0RFEĞF*-EF043T9Q3*EO9QWĞPDIWQ
nice greek artist bro grgrgrŞarkı güzel dostum 😎 👍👍 beğendimm 😎😎😎😎😋😋😋😋😋😚❤️🔥❤️🔥😝😝🤣🤫🤫😜😚😋 M-mental sağlığım sanırım bana oyun oynuyor helpp ❤️🔥🥺🥺😎🥺🤣😋😝🥵🤫😜😝🤣👍😁😁😍😍😍
KDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFV
beni en çok bu yorumlar deli edio kankabülen >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> mükremjnBülent ersoy v2
Gördüm bu yorumu KSŞJAKDALLAKADnice greek artist bro grgrgr
yayıyorum heryere kardesimGördüm bu yorumu KSŞJAKDALLAKAD
Anca dinleme fırsatım oldu.Mükremin Gezgin , Doğum Olayından Sonra Soruşturma Açıldı Fakat Kendisi 17 Haziranda Çıkardığı ''zirvedeyim'' Şarkısı Şuan #10'da
bide ciddi ciddi tartısmıs LOFLĞÇŞşğçFEEŞFAnca dinleme fırsatım oldu.
Kafiye uyumu desen yok.
Klipte 2014-2015 havası var pek başarılı değil.
Sesi zaten güzel değil hiç uyum sağlayamamış.
Sözler anlamsız.
Arkaplanda sürekli klarnetin zortlaması çok sinir bozucu.
Bi süre sonra şarkı loop a düşüyor sürekli kendini tekrar ediyor.