Haber Mükremin Gezgin'in Çıkardığı Şarkı Trend #10Da

Mükremin Gezgin , Doğum Olayından Sonra Soruşturma Açıldı Fakat Kendisi 17 Haziranda Çıkardığı ''zirvedeyim'' Şarkısı Şuan #10'da Ve Yunan Troll Yorumları Saldırmaya Başladı...

Mükremin Gezgin , Doğum Olayından Sonra Soruşturma Açıldı Fakat Kendisi 17 Haziranda Çıkardığı ''zirvedeyim'' Şarkısı Şuan #10'da

Ve Yunan Troll Yorumları Saldırmaya Başladı

Ve Bilin Bakalım Bunu Kim Başlattı :D

Sizin Düşünceleriniz Neler ?

daha önce izleyen biri indirip farklı bi yere yüklesin de merak edenler olacaktır forumdan prim kazandırmayalım şuna

Şarkı güzel dostum 😎 👍👍 beğendimm 😎😎😎😎😋😋😋😋😋😚❤️‍🔥❤️‍🔥😝😝🤣🤫🤫😜😚😋 M-mental sağlığım sanırım bana oyun oynuyor helpp ❤️‍🔥🥺🥺😎🥺🤣😋😝🥵🤫😜😝🤣👍😁😁😍😍😍

KDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFV

KDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFVKDJHXUXJBDGUDJDNJDKFJJFV
1655661188125.png beni en çok bu yorumlar deli edio kanka

Mükremin Gezgin , Doğum Olayından Sonra Soruşturma Açıldı Fakat Kendisi 17 Haziranda Çıkardığı ''zirvedeyim'' Şarkısı Şuan #10'da

Ve Yunan Troll Yorumları Saldırmaya Başladı

Ve Bilin Bakalım Bunu Kim Başlattı :D

Sizin Düşünceleriniz Neler ?

Anca dinleme fırsatım oldu.
Kafiye uyumu desen yok.
Klipte 2014-2015 havası var pek başarılı değil.
Sesi zaten güzel değil hiç uyum sağlayamamış.
Sözler anlamsız.
Arkaplanda sürekli klarnetin zortlaması çok sinir bozucu.
Bi süre sonra şarkı loop a düşüyor sürekli kendini tekrar ediyor.

Anca dinleme fırsatım oldu.
Kafiye uyumu desen yok.
Klipte 2014-2015 havası var pek başarılı değil.
Sesi zaten güzel değil hiç uyum sağlayamamış.
Sözler anlamsız.
Arkaplanda sürekli klarnetin zortlaması çok sinir bozucu.
Bi süre sonra şarkı loop a düşüyor sürekli kendini tekrar ediyor.
bide ciddi ciddi tartısmıs LOFLĞÇŞşğçFEEŞF

131,689Konular
3,270,366Mesajlar
315,895Kullanıcılar
gokturkx1983Son Üye
Üst Alt