konuşmalardan belli değilmi bide sosyal medya tagın var ?Özel değilse ne sattığını öğrenebilir miyim
nası çözülcek kanka ?Konu çözülecektir.
Üye 24, saat içinde geri dönüş yapmaz ise ban yiyecek.nası çözülcek kanka ?
Mükemmel, kefili owner trade yapabilirsin diyen mod ne biliyim garip kanka öylece ban yiycek sadece bende 1400 zararda kalıcam harbi komikÜye 24, saat içinde geri dönüş yapmaz ise ban yiyecek.
Sinirliyim kanka normal değil mi yani sana olsa şu olay sende böyle olursun emin ol.Yazışmaları okumadım dostum iyiki Tokat yemişsin dedirtmek mi istiyorsun ne bu atar?
dost adama owner kef ref oluyor üstüne mod ref kef oluyor sence bir problem yokmu burada?Yazışmaları okumadım dostum iyiki Tokat yemişsin dedirtmek mi istiyorsun ne bu atar?
pek sanmıyorum ama hayırlısıBeyler sakın olay normal demedim zaten adminler konuyla ilgilenir İnşallah paranı geri alırsın kardeşim az para değil gerçekten
Hesap sağladım ödeme almadım. 1400TL ödeme almam gerek emin ol Mectury kefil olmasa Mehmet de aynı şekil ticaretin yapılacağı zaman chatte kefil olmasa yapmazdım ticareti. Biri owner birisi mod. Referansı anlarım. Kefil olayı çok farklı olay moruk. Paramı alabilir miyim bilemem çok sinirliyim sadece.Beyler sakın olay normal demedim zaten adminler konuyla ilgilenir İnşallah paranı geri alırsın kardeşim az para değil gerçekten
Tüm konuşma mevcut atabilirim dışa aktarıp.Mesajlarda ihtiyacım var demiş. Bu konuyu şuan inceliyoruz.
Tüm konuşma mevcut atabilirim dışa aktarıp.
Olayın buna döneceğini başından beri biliyordum. Sonuç olarak owner kefil olmuş gece sordum esc varmı @Mehmet bana trade yapabilrsin dedi ownerden refi var kefi var güvenilir dedi. Chat loglarında mevcut. Ben bunlara ithafen ticaretimi yaptım. Kefil ne demek biliyor musunuz ?Papara olsun olmasın fast ödeme var. 2000 tl ye kadar anında para gönderimi yapılıyor. Sen ücret almadan hesabı vermişsin.
Hesap sağladım ödeme almadım. 1400TL ödeme almam gerek emin ol Mectury kefil olmasa Mehmet de aynı şekil ticaretin yapılacağı zaman chatte kefil olmasa yapmazdım ticareti. Biri owner birisi mod. Referansı anlarım. Kefil olayı çok farklı olay moruk. Paramı alabilir miyim bilemem çok sinirliyim sadece.

Tek bir kişiye yazmışsın daşşak amaçlı o da. Yardımcı olacağın yerde bide telegramdan engel atıyorsun? Sanki burda tokat atan benmişim gibi muamele yapıyorsunuz.Ben sana bu Olyf için kefilim diye yazdımmı şahsına ? Öyle bir yazmışsınki sanki gelip bana sordun ve ticaret yapabilir onayı aldın gibi konuşuyorsun bu yanlış, ben adamın profiline daşşak amaçlı ref kef yazdım altınada yazdım hep bunu yazmak istiyordum diye ekledim, sen bana dm atsaydın bakalım kefil olacakmıydım ?
Escrowsuz alışverişin sonu malesef böyle olur, herkes birbirinin profiline ref+kef yazıyor bu sadece o kişiyle düzgün bir ticaret yaptığı anlamına gelir başka bir anlamı olmazki bunun, adminler konu gidişatına göre gerekeni yaparlar.
Ha bu arada mectruy abim benim profilime de ref kef yazar mısın bende bi kaç kişi tokatlim?Ben sana bu Olyf için kefilim diye yazdımmı şahsına ? Öyle bir yazmışsınki sanki gelip bana sordun ve ticaret yapabilir onayı aldın gibi konuşuyorsun bu yanlış, ben adamın profiline daşşak amaçlı ref kef yazdım altınada yazdım hep bunu yazmak istiyordum diye ekledim, sen bana dm atsaydın bakalım kefil olacakmıydım ?
Escrowsuz alışverişin sonu malesef böyle olur, herkes birbirinin profiline ref+kef yazıyor bu sadece o kişiyle düzgün bir ticaret yaptığı anlamına gelir başka bir anlamı olmazki bunun, adminler konu gidişatına göre gerekeni yaparlar.
Tek bir kişiye yazmışsın daşşak amaçlı o da. Yardımcı olacağın yerde bide telegramdan engel atıyorsun? Sanki burda tokat atan benmişim gibi muamele yapıyorsunuz.
4@Olyf bu arkadaşa dün gece 3 saatinde instagram hesap sağladım. Paparaya para aktardı gecedir diye eft geçmedi eyvallah dedim sabah halli ederiz dedi Mectruy'den refim kefim var şöyle böyle dedi esc dedim ilk başta esc yapcak kimse yoktu. Chatte mavi tikli bi kaç arkadaş ownerden direk refi kefi var ticaret yapabilirsin dediler yaptım. Sabah oldu okula gitmiş 1 saat önce yazdı dönüyorum diye dağ aşıyor galiba arkadaş hala dönmedi. Arıyorum çalıyor ama mesajlara bakmıyor.
@Mectruy
@Zns
@Mehmet
sen bence yedin tokatıda bakalım mehmet veya ownerın karsılaması gerketiğini düsünüyorum sonucta kef olmuslar
kardesim ne alaka ne alaka ben cidden kef oldugunu dusundum mectruyun
Evet kurucuyla teslim ettim kurucu vermesem bile faktör açsa yeterli oluyor zaten. Bu arada telegramdan kefil oldun yazmadım. Ref kef olduğun birisiyle ticaret yaptım diye girdim konuya. Mehmet bilmeyecekse neden mod? Neye göre seni örnek veriyor trade yapabilirsin diyor burda haksız ben miyim acabaTelegrama gelip kefil oldun diye yazarsan seninle ne konuşayım ? parayı almadan ürünü yolluyorsun, escrowda kullanmıyorsun, bir profil mesajındaki cümleye güveniyorsun bana gelip teyit etmiyorsun tek cümle sormuyorsun bana, mehmet diyorsun o ne bilsin bana sorman lazımdı. insanların profiline attığım mesaj yüzünden dolandırıldığını söylüyorsun bizi suçluyorsun ? para almadan ürünü yolluyorsun, escrow kullanmıyorsun ve bana dm atmıyorsun ? ama suçlu yönetim ? geç bu işleri bence , instagram hesabını kurucusuylamı teslim ettin naptında geri alamıyormusun ?
harbiya adam 10k anpek sanmıyorum ama hayırlısı![]()
şuan cem abi gibiyim weqewqwewqeo çocuğun 1400 tl si yokki ? zaten smm panelini satışa çıkarmış satmaya çalışıyor para gelsin diye, keşke yazsaydın bana nediyim.
aynı şekilde benimde 260k hesabımı almak için dedi güvenemedim yarınında bu konu :/@Olyf bu arkadaşa dün gece 3 saatinde instagram hesap sağladım. Paparaya para aktardı gecedir diye eft geçmedi eyvallah dedim sabah halli ederiz dedi Mectruy'den refim kefim var şöyle böyle dedi esc dedim ilk başta esc yapcak kimse yoktu. Chatte mavi tikli bi kaç arkadaş ownerden direk refi kefi var ticaret yapabilirsin dediler yaptım. Sabah oldu okula gitmiş 1 saat önce yazdı dönüyorum diye dağ aşıyor galiba arkadaş hala dönmedi. Arıyorum çalıyor ama mesajlara bakmıyor.
@Mectruy
@Zns
@Mehmet
Allah kurtarmisaynı şekilde benimde 260k hesabımı almak için dedi güvenemedim yarınında bu konu :/
Şuan cepte 5 kuruş param yok. 214k 209k kurucu mailli hesap var elimde alıcı satıcı arkadaşlar alıcı malıcı bulabilirse çok güzel oluro çocuğun 1400 tl si yokki ? zaten smm panelini satışa çıkarmış satmaya çalışıyor para gelsin diye, keşke yazsaydın bana nediyim.
onaylı ilanlar kısmına yolla ilanı modlar onaylasın.Şuan cepte 5 kuruş param yok. 214k 209k kurucu mailli hesap var elimde alıcı satıcı arkadaşlar alıcı malıcı bulabilirse çok güzel olur