reis başımıza bi iş gelmez dimiSorularınızı Sorabilirsiniz.
reis başımıza bi iş gelmez dimiSorularınızı Sorabilirsiniz.
yatırım yapmadığın sürece hiçbir şey olmaz bedavadan para geliyorreis başımıza bi iş gelmez dimi
bakalımKonuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
teşekkür ederim reis sen o parayı çektin mi acaba mesala papara inninal gibi yerlere çekebilirmiyizyatırım yapmadığın sürece hiçbir şey olmaz bedavadan para geliyor
paribu hesabıma çektim kripto cüzdanı lazım araştır ilk onuteşekkür ederim reis sen o parayı çektin mi acaba mesala papara inninal gibi yerlere çekebilirmiyiz
tamam reis kusura bakma yeniyim daha teşşekür ederimparibu hesabıma çektim kripto cüzdanı lazım araştır ilk onu
+Konuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
bakalımKonuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
önemli değil ne demek.tamam reis kusura bakma yeniyim daha teşşekür ederim
TeşekkürlerKonuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
+Konuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
biz bilgiseyarı kapatsak bile o arkada çalışıyormu?Sorularınızı Sorabilirsiniz.
teşekkürler.
Konuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
^+Konuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
evet çalışıyor herhangi bir bilgisayar özelliğini kullanmıyor yavaşlatmıyor bilgisayarı.biz bilgiseyarı kapatsak bile o arkada çalışıyormu?
ama biraz interneti yavaşlatıyor oyun oynarken açtığın zamanevet çalışıyor herhangi bir bilgisayar özelliğini kullanmıyor yavaşlatmıyor bilgisayarı.
açmana gerek yok kapa biriksinama biraz interneti yavaşlatıyor oyun oynarken açtığın zaman
peki dostum kaç saatte bir aktif etmemiz gerekli onu da söyler misinKonuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
reis bunuda cevaplasan nasıl olurkanka sen ne kadar sürede doge coini yaptın bu arada bi referans linki ile birilerini kayıt oldu mu ona göre devam edicem yarıdmcı olursan mutlu olurum
tyKonuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
3-4 hafta falan sürdü yatırım hiç yapmadım her saat bonus bölümünden hızımı arttırdım. referansın çok bir etksii olmadı yanireis bunuda cevaplasan nasıl olur
BkmKonuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
aktif etmene gerek yok otomatik 7/24 çalışıyorpeki dostum kaç saatte bir aktif etmemiz gerekli onu da söyler misin
1 saatte bir bonus alıp hızını arttırabilirsin.peki dostum kaç saatte bir aktif etmemiz gerekli onu da söyler misin
aktiflik süresi yok siteye 1 hafta girmeseniz bile para kazanabilirsin.peki dostum kaç saatte bir aktif etmemiz gerekli onu da söyler misin