Bunu bi düşünsem iyi olcaküyeler kendi arasında küçük ar-ge birimleri oluşturup güzel yazılımlar çıkarabilir, isteyin yaparsınız.
okeyTamam yap paylaş
Aynı kafadanızBence de kanka eğer sen bu konuyu açmasaydın ben açacaktım seninle iyi anlaşacağız.Ben varım bu işte
Bir kaç kişi lazım hocam mesela be pythondan zeka oyunu yaptım programı güncelledim programın kabuğuna yazmadım tabi bunları birkaç kişi daha lazımüyeler kendi arasında küçük ar-ge birimleri oluşturup güzel yazılımlar çıkarabilir, isteyin yaparsınız.
Gel beraber olak bareBunu bi düşünsem iyi olcak
AynenMectury abi forumda böyle bi alan oluştur ve bi kaç kişiyi forumla ilgili görevlendiri
Yok özelden konuştukMectury abi konuyu duyunca aradan sıyrıldı galiba
Su portala da el mi atsak reisbeyler aradan sıyrıldığım yok, ancak bu tür anlık heves ile boşuna kategori açarız birşeye yaramaz, icraatı açılan kategori değil insan yapar, yani siz istekliyseniz zaten yapacağınız yazılım örneklerini birçok kategoride yayınlarsınız.
Tamam efendimbeyler aradan sıyrıldığım yok, ancak bu tür anlık heves ile boşuna kategori açarız birşeye yaramaz, icraatı açılan kategori değil insan yapar, yani siz istekliyseniz zaten yapacağınız yazılım örneklerini birçok kategoride yayınlarsınız.
özele gelirmisin konuşmak istiyorumSu portala da el mi atsak reis
Su portala da el mi atsak reis

Sen nası bi kralsın beklemedeyizportala 1-2 güne el atılacak foruma uyumlu hale getirilecek ve yeni servisler eklenecek, hatta ekleyeceğim bir servis tr hack camisında daha önce yapılmamış birşey olacak beklemede kalın![]()
okOnce hünerlerinizi görelim, 2,3 sey yapin sunun ona gore adminler onaylar .
Yav her seye reply atma
üyeliğimi aktif et
Mectury abi ben şaka yaptım yabeyler aradan sıyrıldığım yok, ancak bu tür anlık heves ile boşuna kategori açarız birşeye yaramaz, icraatı açılan kategori değil insan yapar, yani siz istekliyseniz zaten yapacağınız yazılım örneklerini birçok kategoride yayınlarsınız.

Ooo programmer reyizz birbir-111111!!!111ar-ge olmalı zaten
Argenin basina benle iskoyu koyun , yanimiza da @Anarchosa 'yi verin. Bi de maden suyu masraflarimizi karsilayin. bir aya apple calisanlarini spya getiririz biat ettirmeyeOoo programmer reyizz birbir-111111!!!111
Seni YamanArgenin basina benle iskoyu koyun , yanimiza da @Anarchosa 'yi verin. Bi de maden suyu masraflarimizi karsilayin. bir aya apple calisanlarini spya getiririz biat ettirmeyeD

mevzuyu ayiktim da seni ayikamadim , kimsin?Seni Yaman![]()
Dünyanın en büyük hackeri en buyuk yazılımcısı sanalı sanal yapan blackdewil en old başkanımız sevgiler.Argenin basina benle iskoyu koyun , yanimiza da @Anarchosa 'yi verin. Bi de maden suyu masraflarimizi karsilayin. bir aya apple calisanlarini spya getiririz biat ettirmeyeD
tovbe de aq carpilcaz simdiDünyanın en büyük hackeri en buyuk yazılımcısı sanalı sanal yapan allahu blackdewil en old başkanımız sevgiler.
Hangi dilde yazildigi farkmaz bi debuggerlik isi varyapılsın yapılsında c++ yapmaya gayret gösterin. bu devirde c++ programlar cracklicek nadir insan var tr de
ona göre yapın bi bakalım cracklemeye çalışalım![]()