Programlar yapalım

isor1234

KRAL !
Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar ve sayın adminler benim fikrim üyesi olduğum bu site için 100%100 bu sitenin programlarını oluşturalım ve programlarını paylaşalım

isor1234

KRAL !
Rating - 0%
okey :D
Bence de kanka eğer sen bu konuyu açmasaydın ben açacaktım seninle iyi anlaşacağız.Ben varım bu işte
Aynı kafadanız
üyeler kendi arasında küçük ar-ge birimleri oluşturup güzel yazılımlar çıkarabilir, isteyin yaparsınız.
Bir kaç kişi lazım hocam mesela be pythondan zeka oyunu yaptım programı güncelledim programın kabuğuna yazmadım tabi bunları birkaç kişi daha lazım

Rating - 95.8%
beyler aradan sıyrıldığım yok, ancak bu tür anlık heves ile boşuna kategori açarız birşeye yaramaz, icraatı açılan kategori değil insan yapar, yani siz istekliyseniz zaten yapacağınız yazılım örneklerini birçok kategoride yayınlarsınız.

Rating - 0%
beyler aradan sıyrıldığım yok, ancak bu tür anlık heves ile boşuna kategori açarız birşeye yaramaz, icraatı açılan kategori değil insan yapar, yani siz istekliyseniz zaten yapacağınız yazılım örneklerini birçok kategoride yayınlarsınız.
Su portala da el mi atsak reis

isor1234

KRAL !
Rating - 0%
Rating - 0%
yapılsın yapılsında c++ yapmaya gayret gösterin. bu devirde c++ programlar cracklicek nadir insan var tr de :D
ona göre yapın bi bakalım cracklemeye çalışalım :D

131,585Konular
3,269,406Mesajlar
315,484Kullanıcılar
1efSon Üye
Üst Alt