Protein Tozu ve Futbol

Lisanslı olarak futbolcuyum ve şampiyonaya gidiyorum önemli maçlarım var. Kilo ve protein olarak sorun yaşıyorum zayıfım. Hangi protein tozunu nasıl ve ne zaman kullanmalıyım...

Lisanslı olarak futbolcuyum ve şampiyonaya gidiyorum önemli maçlarım var. Kilo ve protein olarak sorun yaşıyorum zayıfım. Hangi protein tozunu nasıl ve ne zaman kullanmalıyım bilgilendirir misiniz?

Protein tozu direkt kilo aldırmaz ki. Aldığın tozun üstünde tavsiye tüketim şekli yazar.

Protein tozu kas yapmak için gainer kullan birde sagliksiz beslenmen lazim kilo için gece yatmadan doldur karnini kilo alirsin

Protein tozu sadece kas eklemene yardımcı olur protein sentezi denen birşey var, sen kilo ve hacim kazanmak istiyorsan Gainer kullanman gerekiyor, her gainer içinde ayrıca yeterli proteinde vardır zaten, ama kalp te bir kastır ve birden çok fazla protein yüklemesi yapmak kalbinde büyümeye yol açabilir, bu risk azda herzaman var , böyle şeyler kullanmadan önce olasılıkları bil diye yazdım amacım korkutmak değil.

ayrıca sadece gainer içip ben besinimi aldım diyip gezinme ortalarda, gaineri süt ile tükettikten sonra normal beslenmene devam et normal besinlerini al böyle yaparsan faydasını görürsün.

Ne zaman kullanmalıyım antremanlarım oluyor hergün akşam 6 7 gibi
antremandan sonra kullanmanı tavsiye ediyorum, antremandan önce kullanırsan miden allak bullak olur yani antremanda çok hareketli olduğun için mideni bulandırır, antremandan sonra bir porsiyonu iç gitsin zaten onun bir porsiyonu 4-5 kepçeden oluşur.

antremandan sonra kullanmanı tavsiye ediyorum, antremandan önce kullanırsan miden allak bullak olur yani antremanda çok hareketli olduğun için mideni bulandırır, antremandan sonra bir porsiyonu iç gitsin zaten onun bir porsiyonu 4-5 kepçeden oluşur.
Sağol. Ve hangi gaineri kullanmalıyım ilk başta ufak birşey olsa iyi olur

Sağol. Ve hangi gaineri kullanmalıyım ilk başta ufak birşey olsa iyi olur
Hardline Pro Gainer 3 Kg başlangıçta bunu kullanman yeterli , normalde 3kg kısa sürede bitiyor çünkü 4-5 kepçe alındığı için günde ama bir başlangıç olarak fiyat olarak bununla başlaman iyi olucak, kullanıp faydasını gördüğünde 5kg olanalrı felan alırsın.

Hardline Pro Gainer 3 Kg başlangıçta bunu kullanman yeterli , normalde 3kg kısa sürede bitiyor çünkü 4-5 kepçe alındığı için günde ama bir başlangıç olarak fiyat olarak bununla başlaman iyi olucak, kullanıp faydasını gördüğünde 5kg olanalrı felan alırsın.
Bu arada yaşım 16. Yaşın küçük oluşunun bir sıkıntısı varmıdır

Ben de basketbol oynuyorum bir kulüpte, bu tarz takviye edici gıdalar bu yaşlarda tavsiye edilmiyor, sabah kahvaltıda yumurta yiyerek de protein alabilirsin, günde 3-4 yumurta ye, abur cuburu kes, erken uyu dinç kalk, karbonhidratı eksiltme korkmadan ye zaten kilo alırsın, 2 haftaya kadar farkı anlarsın ama mesele sadece kilo almak değil, düzensizce yeyip antrenman yaparak kalori vermezsen o zaman başına belayı alırsın, göbeğin çıkar sonra da zayıflamak için konu açarsın o yüzden bu kiloyla çok uğraşma bence, sporunu yap düzenli, o vücut forma girecek, tabii ki futbolun gyme falan gitmeden çok etkisi olmuyor vücuda, yanında yüzme yada basketbolla da ilgilenirsen çok güsel olabilir.

131,758Konular
3,271,076Mesajlar
316,107Kullanıcılar
kopfblutSon Üye
Üst Alt