Lisanslı olarak futbolcuyum ve şampiyonaya gidiyorum önemli maçlarım var. Kilo ve protein olarak sorun yaşıyorum zayıfım. Hangi protein tozunu nasıl ve ne zaman kullanmalıyım...
Pre Workout kullanLisanslı olarak futbolcuyum ve şampiyonaya gidiyorum önemli maçlarım var. Kilo ve protein olarak sorun yaşıyorum zayıfım. Hangi protein tozunu nasıl ve ne zaman kullanmalıyım bilgilendirir misiniz?
Ne zaman kullanmalıyım antremanlarım oluyor hergün akşam 6 7 gibiayrıca sadece gainer içip ben besinimi aldım diyip gezinme ortalarda, gaineri süt ile tükettikten sonra normal beslenmene devam et normal besinlerini al böyle yaparsan faydasını görürsün.
antremandan sonra kullanmanı tavsiye ediyorum, antremandan önce kullanırsan miden allak bullak olur yani antremanda çok hareketli olduğun için mideni bulandırır, antremandan sonra bir porsiyonu iç gitsin zaten onun bir porsiyonu 4-5 kepçeden oluşur.Ne zaman kullanmalıyım antremanlarım oluyor hergün akşam 6 7 gibi
Sağol. Ve hangi gaineri kullanmalıyım ilk başta ufak birşey olsa iyi olurantremandan sonra kullanmanı tavsiye ediyorum, antremandan önce kullanırsan miden allak bullak olur yani antremanda çok hareketli olduğun için mideni bulandırır, antremandan sonra bir porsiyonu iç gitsin zaten onun bir porsiyonu 4-5 kepçeden oluşur.
Hardline Pro Gainer 3 Kg başlangıçta bunu kullanman yeterli , normalde 3kg kısa sürede bitiyor çünkü 4-5 kepçe alındığı için günde ama bir başlangıç olarak fiyat olarak bununla başlaman iyi olucak, kullanıp faydasını gördüğünde 5kg olanalrı felan alırsın.Sağol. Ve hangi gaineri kullanmalıyım ilk başta ufak birşey olsa iyi olur
Bu arada yaşım 16. Yaşın küçük oluşunun bir sıkıntısı varmıdırHardline Pro Gainer 3 Kg başlangıçta bunu kullanman yeterli , normalde 3kg kısa sürede bitiyor çünkü 4-5 kepçe alındığı için günde ama bir başlangıç olarak fiyat olarak bununla başlaman iyi olucak, kullanıp faydasını gördüğünde 5kg olanalrı felan alırsın.
Bebe olduğunu bilmiyordum gainer yada protein tozu kullanman uygun değil.Bu arada yaşım 16. Yaşın küçük oluşunun bir sıkıntısı varmıdır