Hocam anlıyamadım nasıl yani? normal şahıslar kullanamaz mı demek istedinizDaha önce banlandığınız hesapta kullandığınız tel numarasını kullanırsanız otomatik olarak yine ban yersiniz.
Fiyat: 25₺ direkt sht kasasına girecektir. Şahıs satışı değil.
Hayır kişisel hesapta kullanabilirsiniz, gelecek ödeme spyhackerz a gidicektir. KısacaHocam anlıyamadım nasıl yani? normal şahıslar kullanamaz mı demek istedinizdaha önce r10 kullanmadığım için satın alma işlemi gerçekleştirecektim konuyu görünce sevinmiştim baya hayalkırıklığı yaşamak gibi olmasın doğrulamak için soruyorum satın alma işlemi ardından normal şekilde kullanamaz mıyız? kusura bakmayın forumda yeniyim açıklarsanız sevinirim hocam
Daha önce r10 hesabınız bulunuyorsa ve o hesabınızda ban yemiş telefon numaranızı tekrar kullanırsanız hesabınız yasaklanır. Daha önce r10'a kaydolmamışsanız sorun olmayacaktır.Hocam anlıyamadım nasıl yani? normal şahıslar kullanamaz mı demek istedinizdaha önce r10 kullanmadığım için satın alma işlemi gerçekleştirecektim konuyu görünce sevinmiştim baya hayalkırıklığı yaşamak gibi olmasın doğrulamak için soruyorum satın alma işlemi ardından normal şekilde kullanamaz mıyız? kusura bakmayın forumda yeniyim açıklarsanız sevinirim hocam
Hocam size mesaj yazmak istiyorum ama özel mesaj yazamıyorum discordunuz var mı?Daha önce r10 hesabınız bulunuyorsa ve o hesabınızda ban yemiş telefon numaranızı tekrar kullanırsanız hesabınız yasaklanır. Daha önce r10'a kaydolmamışsanız sorun olmayacaktır.
Telegram anarchosaHocam size mesaj yazmak istiyorum ama özel mesaj yazamıyorum discordunuz var mı?
telegram veya whatsapp verebilirsen ulaşayım sanaDaha önce banlandığınız hesapta kullandığınız tel numarasını kullanırsanız otomatik olarak yine ban yersiniz.
Fiyat: 25₺ direkt sht kasasına girecektir. Şahıs satışı değil.