Satım R10 Sınırsız Davetiye Kodu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Daha önce banlandığınız hesapta kullandığınız tel numarasını kullanırsanız otomatik olarak yine ban yersiniz.

Fiyat: 25₺ direkt sht kasasına girecektir. Şahıs satışı değil.
Hocam anlıyamadım nasıl yani? normal şahıslar kullanamaz mı demek istediniz :) daha önce r10 kullanmadığım için satın alma işlemi gerçekleştirecektim konuyu görünce sevinmiştim baya hayalkırıklığı yaşamak gibi olmasın doğrulamak için soruyorum satın alma işlemi ardından normal şekilde kullanamaz mıyız? kusura bakmayın forumda yeniyim açıklarsanız sevinirim hocam

İ

İbrahim

Hocam anlıyamadım nasıl yani? normal şahıslar kullanamaz mı demek istediniz :) daha önce r10 kullanmadığım için satın alma işlemi gerçekleştirecektim konuyu görünce sevinmiştim baya hayalkırıklığı yaşamak gibi olmasın doğrulamak için soruyorum satın alma işlemi ardından normal şekilde kullanamaz mıyız? kusura bakmayın forumda yeniyim açıklarsanız sevinirim hocam
Hayır kişisel hesapta kullanabilirsiniz, gelecek ödeme spyhackerz a gidicektir. Kısaca

Kardinal

SpyHackerz.org
Rating - 100%
Daha önce r10 hesabınız bulunuyorsa ve o hesabınızda ban yemiş telefon numaranızı tekrar kullanırsanız hesabınız yasaklanır. Daha önce r10'a kaydolmamışsanız sorun olmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,461Konular
3,268,359Mesajlar
315,201Kullanıcılar
Üst Alt