Rütbesi yükselmesi gerekenler

Anarchosa

SANALIN GADDAR VE ACIMASIZ, SUÇLU, PSİKOPAT İNSANI ! EVET SANA DİYORUM ! Forumda gereğinden fazla mi zaman geçiriyorsun? Konu açıp duruyorsun fakat halen yıkık bir üye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SANALIN GADDAR VE ACIMASIZ, SUÇLU, PSİKOPAT İNSANI !

EVET SANA DİYORUM !

Forumda gereğinden fazla mi zaman geçiriyorsun?

Konu açıp duruyorsun fakat halen yıkık bir üye misin ?

foruma m.ö bilmem kaç yilinda katildin fakat halen konuları görmek için yetkin mi yok ?

sorun degil dostum

cidden hakettiginizi düsünüyorsaniz konu altina yazin.
rank konusunda cömert biri olduğumu belirtmek isterim.

ramazan bayraminda etkinlik yaptik fakat bekledigimiz potansiyelde konular açılmadığı icin kimse kazanamadi

konu altina daha katilali 1 ay bile olmamış kişiler yazmasin Rank yerine ban alir.

Bu arada HackNews yeni yazarlarini ariyor buradan ulaşabilirsiniz.

https://spyhackerz.org/forum/threads/hacknews-yeni-editörler-arıyor.20925/

anar bey 2 yıldır forumdayım bissürü konum var hala k.Üye yim
(rütbe takıntım yok privare merak ediyom)

Anlamadığım şey forum da ne zaman girsem tüm konuda eyw bakalım vs vs yazıyorsun ok tmm belki lazımdır bakıyorsundur da tüm konulara gidip yazı yazmakta : D
Kayıt olduğundan bu yana sadece "hesap paylaşımı" konuları açıpta, konularının %70'i "deface & shell & shell yolu" içerikli olan birine böyle sallamak biraz abes kaçmış.

Kayıt olduğundan bu yana sadece "hesap paylaşımı" konuları açıpta, konularının %70'i "deface & shell & shell yolu" içerikli olan birine böyle sallamak biraz abes kaçmış.

Gece gece güldüm gine yaw : D @Anarchosa @Mectruy

Forumda ne zamandır varsın bilmiyorum ama ben 2 yıldır forumdayım hesab banlıydı 2018 den beri burdayım 2. olarak da dk başı post kasıyım diye her görüğüm konuya senin gibi post kasmıyorum Konu işine yarayan biri sadece teşekkürler demez oradaki like butonuna basar sen full yorum atıp gidiyorsun Senin rütbe alman komik olur Ya da ben de senin gibi tüm konulara gidip yorum atıp çıkıyım güzel iş post kasmak

Forumda ne zamandır varsın bilmiyorum ama ben 2 yıldır forumdayım hesab banlıydı 2018 den beri burdayım 2. olarak da dk başı post kasıyım diye her görüğüm konuya senin gibi post kasmıyorum Konu işine yarayan biri sadece teşekkürler demez oradaki like butonuna basar sen full yorum atıp gidiyorsun Senin rütbe alman komik olur Ya da ben de senin gibi tüm konulara gidip yorum atıp çıkıyım güzel iş post kasmak
Kardeşim yanılıyorsun @Quaxer kaliteli konular var git bak bakayım öyle konuş

Forumda ne zamandır varsın bilmiyorum ama ben 2 yıldır forumdayım hesab banlıydı 2018 den beri burdayım 2. olarak da dk başı post kasıyım diye her görüğüm konuya senin gibi post kasmıyorum Konu işine yarayan biri sadece teşekkürler demez oradaki like butonuna basar sen full yorum atıp gidiyorsun nedense Senin rütbe alman komik olur Ya da ben de senin gibi tüm konulara gidip yorum atıp çıkıyım güzel iş post kasmak
Tamam kardeşim seninle polemiğe giremeyeceğim. Bence sana rütbe vermeliler. Az bir şey de vermesinler çünkü sana "admin" rütbesi anca yakışır.

Tamam kardeşim seninle polemiğe giremeyeceğim. Bence sana rütbe vermeliler. Az bir şey de vermesinler çünkü sana "admin" rütbesi anca yakışır.
Benlik bi sorun yok istediğin gibi post kasabilirsin benim gibi adminler de modlar da görüyor post kasımını ne kadar iyi konu açarsan aç post kasaımı forumda yasak.

ulan post kasarak admin olunuyorsa bot kodlarım sabaha kadar butun konulara atar @Mectruy - @Anarchosa varmı öyle birşey hocam ? Bırakın atsın adam istediği mesajı size zararımı var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,843Konular
3,271,950Mesajlar
316,374Kullanıcılar
wayne9471Son Üye
Üst Alt