Evet arkadaşlar bu gün size vereceğim tekniği çok az yerde bulursunuz , tesadüf eseri yıllar önce keşf ettiğim ve ara ara sahte hesaplarımı beklemeden kapatmak için kullandığım taktiği sizlere sunuyorum, bu taktiği ele geçirdiğiniz hedefin hesabını kapatmak için ve ya başka hesaplar için de kullana bilirsiniz, tekniğimiz için size aşağıda vereceğim
[Gizli içerik]
Onun tekniği ayrı , bi ara anlatırımBunu Facebook sayfalarında da deneye bilirmiyiz?
Ö.dsaol
Özelden atcam müsait olduğumda tekniğiBunu Facebook sayfalarında da deneye bilirmiyiz?
HEvet arkadaşlar bu gün size vereceğim tekniği çok az yerde bulursunuz , tesadüf eseri yıllar önce keşf ettiğim ve ara ara sahte hesaplarımı beklemeden kapatmak için kullandığım taktiği sizlere sunuyorum, bu taktiği ele geçirdiğiniz hedefin hesabını kapatmak için ve ya başka hesaplar için de kullana bilirsiniz, tekniğimiz için size aşağıda vereceğim
[Gizli içerik]
HEvet arkadaşlar bu gün size vereceğim tekniği çok az yerde bulursunuz , tesadüf eseri yıllar önce keşf ettiğim ve ara ara sahte hesaplarımı beklemeden kapatmak için kullandığım taktiği sizlere sunuyorum, bu taktiği ele geçirdiğiniz hedefin hesabını kapatmak için ve ya başka hesaplar için de kullana bilirsiniz, tekniğimiz için size aşağıda vereceğim
[Gizli içerik]
Üstat bir yanlışımız olduysa kendi adıma özür dilerim ama gerçekten durum neyse onu yazdım gercekten bir kaç dk da kapanıyor . Yine cümlemi özür le başlayıp özür le bitiriyorum .Nice clickbait böle like kasmaya devam.
Dostum ben yanlış anladımÜstat bir yanlışımız olduysa kendi adıma özür dilerim ama gerçekten durum neyse onu yazdım gercekten bir kaç dk da kapanıyor . Yine cümlemi özür le başlayıp özür le bitiriyorum .
EğstafurullahDostum ben yanlış anladım) özür dilerim o yüzden geri sildim kusura bakma
looksssEvet arkadaşlar bu gün size vereceğim tekniği çok az yerde bulursunuz , tesadüf eseri yıllar önce keşf ettiğim ve ara ara sahte hesaplarımı beklemeden kapatmak için kullandığım taktiği sizlere sunuyorum, bu taktiği ele geçirdiğiniz hedefin hesabını kapatmak için ve ya başka hesaplar için de kullana bilirsiniz, tekniğimiz için size aşağıda vereceğim
[Gizli içerik]
bakalımEvet arkadaşlar bu gün size vereceğim tekniği çok az yerde bulursunuz , tesadüf eseri yıllar önce keşf ettiğim ve ara ara sahte hesaplarımı beklemeden kapatmak için kullandığım taktiği sizlere sunuyorum, bu taktiği ele geçirdiğiniz hedefin hesabını kapatmak için ve ya başka hesaplar için de kullana bilirsiniz, tekniğimiz için size aşağıda vereceğim
[Gizli içerik]
Konu ve yorumcu uyumubakalım
Evet arkadaşlar bu gün size vereceğim tekniği çok az yerde bulursunuz , tesadüf eseri yıllar önce keşf ettiğim ve ara ara sahte hesaplarımı beklemeden kapatmak için kullandığım taktiği sizlere sunuyorum, bu taktiği ele geçirdiğiniz hedefin hesabını kapatmak için ve ya başka hesaplar için de kullana bilirsiniz, tekniğimiz için size aşağıda vereceğim
[Gizli içerik]