Hacı ne kadar risk , o kadar başarıbakak
knk bi hesap kapatmak için bu kadar risk fazla değil mi

Hacı ne kadar risk , o kadar başarıbakak
knk bi hesap kapatmak için bu kadar risk fazla değil mi
BakalimEvet arkadaşlar bu gün size vereceğim tekniği çok az yerde bulursunuz , tesadüf eseri yıllar önce keşf ettiğim ve ara ara sahte hesaplarımı beklemeden kapatmak için kullandığım taktiği sizlere sunuyorum, bu taktiği ele geçirdiğiniz hedefin hesabını kapatmak için ve ya başka hesaplar için de kullana bilirsiniz, tekniğimiz için size aşağıda vereceğim
[Gizli içerik]
bakımEvet arkadaşlar bu gün size vereceğim tekniği çok az yerde bulursunuz , tesadüf eseri yıllar önce keşf ettiğim ve ara ara sahte hesaplarımı beklemeden kapatmak için kullandığım taktiği sizlere sunuyorum, bu taktiği ele geçirdiğiniz hedefin hesabını kapatmak için ve ya başka hesaplar için de kullana bilirsiniz, tekniğimiz için size aşağıda vereceğim
[Gizli içerik]
sesEvet arkadaşlar bu gün size vereceğim tekniği çok az yerde bulursunuz , tesadüf eseri yıllar önce keşf ettiğim ve ara ara sahte hesaplarımı beklemeden kapatmak için kullandığım taktiği sizlere sunuyorum, bu taktiği ele geçirdiğiniz hedefin hesabını kapatmak için ve ya başka hesaplar için de kullana bilirsiniz, tekniğimiz için size aşağıda vereceğim
[Gizli içerik]
Evet arkadaşlar bu gün size vereceğim tekniği çok az yerde bulursunuz , tesadüf eseri yıllar önce keşf ettiğim ve ara ara sahte hesaplarımı beklemeden kapatmak için kullandığım taktiği sizlere sunuyorum, bu taktiği ele geçirdiğiniz hedefin hesabını kapatmak için ve ya başka hesaplar için de kullana bilirsiniz, tekniğimiz için size aşağıda vereceğim
[Gizli içerik]
Bunu sadece kendi elimizde olan hesaplaramı yapıyoruz yoksa hedef hesaplara da hangi yolla yapıyoruz?Evet arkadaşlar bu gün size vereceğim tekniği çok az yerde bulursunuz , tesadüf eseri yıllar önce keşf ettiğim ve ara ara sahte hesaplarımı beklemeden kapatmak için kullandığım taktiği sizlere sunuyorum, bu taktiği ele geçirdiğiniz hedefin hesabını kapatmak için ve ya başka hesaplar için de kullana bilirsiniz, tekniğimiz için size aşağıda vereceğim
[Gizli içerik]
hesabı ele geçirip içerden yapıyorsunBunu sadece kendi elimizde olan hesaplaramı yapıyoruz yoksa hedef hesaplara da hangi yolla yapıyoruz?
bakalımmmEvet arkadaşlar bu gün size vereceğim tekniği çok az yerde bulursunuz , tesadüf eseri yıllar önce keşf ettiğim ve ara ara sahte hesaplarımı beklemeden kapatmak için kullandığım taktiği sizlere sunuyorum, bu taktiği ele geçirdiğiniz hedefin hesabını kapatmak için ve ya başka hesaplar için de kullana bilirsiniz, tekniğimiz için size aşağıda vereceğim
[Gizli içerik]
bak)bakalımmm
atacağımözelden tekniği atmadın :\