Salak Güney Konuya Bak (1 Viewer)

Öncelıkle sa method sattım calısmıor vs dedıler aksam kurduk grup @Viento Hesap Attı Vurdum @Güneyx o ss i eklememıs oraya vuran bıseyın ıadesını asla gecmem @SkullZ Sımdı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelıkle sa method sattım calısmıor vs dedıler aksam kurduk grup @Viento Hesap Attı Vurdum @Güneyx o ss i eklememıs oraya vuran bıseyın ıadesını asla gecmem @SkullZ Sımdı Eklıyorum SS İ @neyron şahitti 3dk ıcınde uctu hesap olayı uzatmanın manası yok iyi günler.

2 Gündür Gotunu yırtıolar ben dun denedım grupta vurdum olay benım ıcın bıtmıstır.

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Ekli dosyalar

• photo_2022-07-30_10-35-08.jpg
    photo_2022-07-30_10-35-08.jpg
    106.1 KB · Görüntüleme: 30
  • photo_2022-07-30_10-35-15.jpg
    photo_2022-07-30_10-35-15.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 29
Öncelıkle sa method sattım calısmıor vs dedıler aksam kurduk grup @Viento Hesap Attı Vurdum @Güneyx o ss i eklememıs oraya vuran bıseyın ıadesını asla gecmem @SkullZ Sımdı Eklıyorum SS İ @neyron şahitti 3dk ıcınde uctu hesap olayı uzatmanın manası yok iyi günler.

2 Gündür Gotunu yırtıolar ben dun denedım grupta vurdum olay benım ıcın bıtmıstır.
konuya ss eklemıs bende ekledım skullz ıncelersın cano attıkları anda vurdum

+ olarakta vıdeolu cektım aynı method gerısı benı sıklemez ıyı forumlar

bende cokkez method aldım bendede vurmamıslıgı oldu ama vıdeolu sekılde aynı methodla vurdum grupta olanlar gordu vıdeosunuda atarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,452Konular
3,282,325Mesajlar
321,256Kullanıcılar
defne34Son Üye
Üst Alt