Salak Güney Konuya Bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Öncelıkle sa method sattım calısmıor vs dedıler aksam kurduk grup @Viento Hesap Attı Vurdum @Güneyx o ss i eklememıs oraya vuran bıseyın ıadesını asla gecmem @SkullZ Sımdı Eklıyorum SS İ @neyron şahitti 3dk ıcınde uctu hesap olayı uzatmanın manası yok iyi günler.

2 Gündür Gotunu yırtıolar ben dun denedım grupta vurdum olay benım ıcın bıtmıstır.

Ekli dosyalar

• photo_2022-07-30_10-35-08.jpg
    photo_2022-07-30_10-35-08.jpg
    106.1 KB · Görüntüleme: 30
  • photo_2022-07-30_10-35-15.jpg
    photo_2022-07-30_10-35-15.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 29
Rating - 0%
Öncelıkle sa method sattım calısmıor vs dedıler aksam kurduk grup @Viento Hesap Attı Vurdum @Güneyx o ss i eklememıs oraya vuran bıseyın ıadesını asla gecmem @SkullZ Sımdı Eklıyorum SS İ @neyron şahitti 3dk ıcınde uctu hesap olayı uzatmanın manası yok iyi günler.

2 Gündür Gotunu yırtıolar ben dun denedım grupta vurdum olay benım ıcın bıtmıstır.
konuya ss eklemıs bende ekledım skullz ıncelersın cano attıkları anda vurdum

Rating - 0%

+ olarakta vıdeolu cektım aynı method gerısı benı sıklemez ıyı forumlar

bende cokkez method aldım bendede vurmamıslıgı oldu ama vıdeolu sekılde aynı methodla vurdum grupta olanlar gordu vıdeosunuda atarım

A

Akyol

Methoda bol atma ihtimalleri yok canlı vurduğun için aynı şekilde devam edilirse skullz bı hesap secer onu vurursun oda düşerse gereken yaptırım uygulanır iş bilmeyen adamlara prim vermeyin incelersin cnm @SkullZ

Rating - 0%
Methoda bol atma ihtimalleri yok canlı vurduğun için aynı şekilde devam edilirse skullz bı hesap secer onu vurursun oda düşerse gereken yaptırım uygulanır iş bilmeyen adamlara prim vermeyin incelersin cnm @SkullZ
aynen kıral elıne gotune sağlık ben vıdeolu vurur geçerım gerısı alakadar etmez

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Dün verilen 1 hesabı vurdu fakat bugün 2 hesap verdik, farklı farklı hesaplardı vurulmadı. Bu nedenle iade geçmesi gerekiyordu. Şuan geçmeyeceğini söyledi. Bu nedenle, iade geçene kadar üye uzaklaştırıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,491Konular
3,268,660Mesajlar
315,264Kullanıcılar
duru4422Son Üye
Üst Alt